söndag 11 september 2016

Söndag 11/9-2016 20:35

DAG: Jaha till natt och en rätt okey natt inatt men jag vaknade lite tidigt idag men somnade sedan om igen. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten. Så sedan gick jag igång med pianot fram till 13:00 då jag satte igång att dammsuga. Så efter detta så körde jag igång med pianot igen. Körde det idag fram till 15:30 tiden. Då gick jag igång med middagen hade idag fisk och mos och majonnäs och såg en serie när jag åt. Så sedan satte jag mig och läste lite var ett bra tag sedan jag gjorde detta men idag så. Så fick i mig en kopp kaffe med efter middagen. Så sedan gick jag igång med teckningen som jag körde en timme idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag har jag packat väskan och jag är redo för träningen imonn.

ROMAN: Ja kör imonn om allt går som det skall.

MUSIK: Ja körde piano idag först innan ett och sedan efter ett. Och idag gick det bättre hade lite ont i vänster handled idag men det mesta gick bort idag för jag körde idag bättre än innan i lördags så gick det så där men idag så.

TECKNING: Ja körde idag och det gick bra idag fick till det bättre än förra gången och har lite mer övningar att köra till onsdag eller söndag. Men det gick bra idag.

Så säger idag bara Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: