måndag 5 september 2016

Måndag 5/9-2016 20:12

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt. Sov okey fram till tio tiden idag kom ur sängen till 10:30 tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till tolv tiden. Körde den sedan fram till ett då det var lunch och så igen till två fram till tre. Efter detta så stack jag till träningen och sedan hem igen. Fick i mig träningsmaten och så en kopp kaffe och innan jag fick i mig kaffet så stack jag och ringde på grannen men det var ingen hemma idag tar imonn. Så mer? Jo denna månaden är kass på pengar skall köpa kaffe och lite till sedan har jag 400 kvar plus buffert och det är inte mycket men jag tror att jag klarar det ändå. Men om jag sedan skall till läkaren så går 300 tror jag på specialist och då är det illa. Så mer? Nä inte mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och idag hade jag bättre fart men sedan när jag skulle cykla så gav jag upp. Jag la ner helt idag och jag vet inte varför men idag hade jag inte lust att köra mer. Men när jag kom hem så körde jag stretchen i alla fall och det är bra jag hoppas att smärtan lägger sig nu i ryggen. Men vi får se om ett par dagar.

ROMAN: Ja körde mina två timmar idag och det gick helt okey det känns som jag har kommit tillbaks igen efter uppehållet. Ja i alla fall så skriver jag om det sedan är bra det är en annan fråga men det går att fixa sedan.

MUSIK: Ja imonn så kör jag piano igen så hoppas jag att jag inte skulle lära mig på en vecka får då har jag inte lyckats med det. Vi får se vad han säger om det. Så skall jag få tag i två grannar till så hoppas jag sedan att jag kan sjunga på onsdag och fredag. Men det återstår att se det.

TECKNING: Japp skall köra till onsdag då går musiken bort om jag inte kör lite piano på eftermiddagen. Men annars så kör jag igen till fredag lördag och söndag.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: