lördag 17 september 2016

Lördag 17/9-2016 20:10

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen, men sov lite på morgonen idag så jag var ändå rätt okey idag. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten. Så sedan skulle jag då ha gått igång med romanen men idag sket det sig och jag la ner den till ett tiden. Så sedan har jag inte gjort mycket idag jo de har lagt till datorer på Dustin men inte de jag vill ha. Det är slöare så jag får se när de andra kommer upp och vad det kostar tänkte att jag skulle ta en med mera ram minne men jag tror inte jag har råd till det skärmen har gått upp och lite till så jag tror jag får nöja mig med mindre ram. Då blir det dubbelt upp till 16 men jag hade hoppats på att jag skulle ha råd att gå upp till 32 men det har jag inte. Så jag får ta en med 16 så hoppas jag att det ligger under 25000 har råd med 24000 inte mer. Men det återstår att se vad de ligger på och vad som finns i dem med. Jag har sparat mer pengar och har kommit upp till 26000 nu men det är ändå inte nog tror jag men det beror på vad de tar för dem. Så kommer kanske till nästa vecka då köper jag med en gång så de inte går upp igen. Så mer? Jo till 13:30 tiden så gjorde jag mig beredd på att gå tog en vända ner till soporna innan jag stack. Så sedan sjöng jag och så hem igen. När jag kom hem så gick jag igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg en serie och sedan en bit på annan serie men hann inte se klart idag får se imonn. Och jag får besök imonn med en stund. För det är min dag imonn. Så mer? Jo sedan gick jag igång med att spela piano ett tag men fick samtal också. Så mer? Nä kommer igen tills imonn igen med mera strunt då.

 TRÄNING: Ja idag skulle jag då ha stretchat men jag körde mina övningar igen till sju tiden. Hinner inte med stretch idag och så kommer det nog vara framöver när jag sjunger på lördagar så hinner jag inte med. Men jag kanske kan göra ändå lite men inte just nu.

ROMAN: Nä idag ville det sig inte alls och jag la ner idag. Tar igen det till måndag hoppas jag.

MUSIK: Ja sång idag och jag känner att det blir allt svårare och svårare ju mer jag lär mig. Men till nästa vecka så skall jag gå till torsdag så jag får bara en dag att öva till onsdag. Så jag körde piano idag med men det går illa jag har så illa svårt med tre takt när jag var där så gick det okey men nu. Hoppas att jag sover bra så skall jag köra igång tidigare imonn så jag får mer tid att öva imonn. För just nu går det inte alls bra jag har illa svårt att räkna tredjedelar och jag vet inte varför. Jag har spelat tredjedelar på trummorna och det gick bra men nu. Så jag kör imonn så hoppas jag att jag lyckas bättre då.

TECKNING: Ja tills imonn så kör jag så jag kör efter middagen till kvällen så hoppas jag att jag lär mig lite i alla fall. Men det gick okey förra söndagen så jag hoppas att det gör det nu med. Men mer om detta imonn.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: