fredag 30 september 2016

Fredag 30/9-2016 20:17

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen vaknade tidigt idag och kom ur sängen till nio tiden fick i mig frukosten och så var det att vänta på att klockan skulle slå tolv. Men innan detta så ringde jag till HP och så skannade jag hårddiskarna men det var inget fel på dem och jag ringde igen och de kommer skicka en ny. Och så måste jag göra om allt igen suck. Jag som trodde att jag var klar nu och jag skulle gå vidare sedan men inte heller. Papper kommer nog måndag sedan skickar jag till måndag med hoppas jag. Så skickar de ny till tisdag så kommer den till fredag eller torsdag om allt går som det skall. Så ringde jag om garantin med men det gick inte bra alls får ta det sedan jag har skrivit ut allt så jag har det sedan så får jag ringa när den nya datorn kommer. Jag är dock lite orolig för att backuppen inte blir klar och vad jag gör då. Men jag maila om det så jag hoppas att jag kan få svar till måndag med det med. Om inte backuppen blir klar innan dess. Så glömde jag ett ? när jag maila så det blev lite fel men jag hoppas att de inte är arga för det. Så sedan till tolv så stack jag ner med tvätten och fick in den sedan såg jag att någon hade flyttat mitt lås till annan dag men det var ledigt så jag flyttade igen. Så sedan upp och ringde igen så jag hann knappt med att sjunga idag alls jag gick igång med detta till två tiden men så fick jag stanna i telefonen till halv tre innan jag kunde gå igång med sången. Så telefonen igen och jag fick som sagt inte mycket gjort idag. Så sedan till ett så stack jag till ICA för att handla lite sedan hem och passade telefonen till två tiden. Så sedan sjöng jag lite och så gick jag ner och fick upp tvätten till fyra tiden. Sedan gick jag igång med middagen hade idag hamburgare och klyft och såg en serie när jag åt. Jag tog bort en som jag började att se men jag tyckte inte den var så bra så jag tog bort den idag. Så mer? Sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så nu är jag här. Så håller vi tummarna för att backuppen blir klar innan datorn ger upp annars har jag ingen backupp alls att återställa. Så mer? Nä imonn så skall jag till sången till två ställer för tre men då kommer jag hem lite tidigare och så kanske jag hinner med lite stretch innan maten. Jo inget piano idag alls får ta igen det imonn.

TRÄNING: Japp körde inte nått idag på denna punkt men jag kanske hinner med en stretch imonn. Men jag hade ont i handen höger och tårna så jag trodde att det var reumatism jag hade fått men idag har smärtan gått ner och det gör det nog inte om det var reumatism tror jag. Men jag körde övningarna idag igen och jag vet inte om de gör nytta men det tar nog lite längre tid att köra innan jag kan säga det.

ROMAN: Ja imonn hinner jag nog inte med nått på denna punkt jag skall iväg till 12:50 tiden om jag skall hinna med vagnen men sover jag så kan jag nog köra lite ändå. Vi får se imonn.

MUSIK: Ja en skit dag och jag hann inte med mycket idag på denna punkt men jag skall iväg imonn så jag hoppas att jag kan lite ändå. Och jag som hade hoppats att jag var klar nu och kunde gå igång som vanligt igen. Så får jag ta lång tid till pianot imonn och sedan till söndag hann inte med nått idag.

TECKNING: Ja söndag så måste jag köra jag har hoppat ett tag nu men nu måste jag köra. Så jag hoppas att jag sover bra fram till söndag så jag kan köra pianot med innan jag går igång med detta.

Japp dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: