lördag 1 oktober 2016

Lördag 1/10-2016 20:15

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen. Vakande till nio tiden och kom ur sängen till tio och fick i mig frukosten. Sedan så gjorde jag inte mycket innan jag stack till vagnen till 12:50 tog vagnen till 13:09 idag så jag kom tidigt till sången. Men jag släpps inte in förrän till 13:50 tiden. Så idag gick det okey och så åkte jag hem igen och hoppade stretchen idag och körde övningarna istället. Efter detta så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg ett par serier när jag åt och stoppade en som jag gav upp idag. Den var så där och jag hade ingen lust att se den mer. Så sedan efter middagen så satte jag igång med pianot till sex tiden körde idag fram till sju sedan gav jag upp. Så mer? Jo backuppen är nästa klar så jag kommer ha en till när jag får den nya datorn igen om den inte ger upp nu, men det hoppas jag inte. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe och så ett äpple med idag. En okey dag idag trotts kass natt. Så mer? Nä kommer inte på mer idag men jag hoppas att jag sover inatt så jag kommer upp i tid imonn så jag hinner med pianot och sedan också teckningen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag bara övningarna men till måndag så skall jag köra igen allt hade hoppats att jag hade varit klar med datorn men nu kommer det ställa till problem igen men jag hoppas att jag kan köra allt igen till nästa vecka.

ROMAN: Ja idag tog jag tid och satte mig och läste lite igen det var länge sedan jag gjorde detta men idag så. Nu hoppas jag att jag sover till måndag så kör jag igen då.

MUSIK: Ja idag har jag kört pianot och imonn med jag gick ner till 38 bpm och då är det illa svårt att hålla takten när det går så långsamt men när jag sedan höjer farten så går det bättre jag kan inte hålla takten i såg låg fart även om jag räknar men det gick okey på slutet och rätt okey på lite snabbare fart jag kanske hittar igen till takten igen tills imonn.

TECKNING: Ja imonn så kör jag nu måste jag köra så imonn så. Kan bara hoppas att jag kommer upp i tid imonn. Så måste jag dammsuga med gjorde inte det förra veckan.

Så jag säger Tjingeling! Så ses vi igen tills imonn. Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: