lördag 22 oktober 2016

Lördag 22/10-2016 20:23

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen. Kom ur sängen till elva tiden idag och jag var seg när jag kom ur den. Fick i mig frukosten och så var det att vänta på att klockan skulle slå 12:50 då det var dags att gå. Och när den gjorde detta så åkte jag till Järntorget och sedan in i sång studion. Sedan hem igen och gick igång med middagen med en gång jag kom hem. Nä jag uppdaterade grafikkortet med så jag gick igång med middagen till fyra tiden. Hade idag kotletter med ris och såg en serie och sedan en bit på en som jag började med igår. Så sedan till sex tiden så gick jag igång med pianot och körde det fram till sju tiden eller lite efter idag. Sedan var det att gå igång med övningarna till halv åtta tiden men idag var jag sen så jag kom inte igång till halv utan till kvart i. Så jag blev sedan med detta med idag. Så mer? Jo när jag uppdaterade grafikkortet så flyttade sig alla ikoner och jag fick flytta tillbaks dem igen. Så mer? Nä nu kommer jag inte på mer för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde bara övningarna igen idag men det känns lite bättre nu i handen ja de har ju inget med övningarna att göra men ändå. Men vi får se till nästa vecka om jag måste gå till läkaren igen. Svullnaden i ringfingret har gått ner lite idag innan blev den större och större.

ROMAN: Ja vi får se när jag kan köra igen på denna punkt.

MUSIK: Ja om allt går som jag vill så kör jag imonn och sedan efter middagen så spelar jag in lite tänkte jag men vi får se hur jag sover inatt med. Idag gick okey. Har fått ny läxa till nästa vecka som jag kör till onsdag och fredag.

TECKNING: Ja vi får se om jag hinner med denna punkt imonn om jag skall spela in så vet jag inte men vi får se.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: