onsdag 19 oktober 2016

Onsdag 19/10-2016 20:23

DAG: Jaha till natt och en rätt okey natt jag fick 91% men idag så skrev jag inte nått tappade lusten nästan med en gång idag. Så jag satte mig och såg en serie innan jag stack till sjukgymnasten. Men innan så stack jag till läkarcentralen och tog blodprov för reumatism. Som jag hoppas blir negativt. Så sedan till sjukgymnasten och sedan hem igen, nä jag stack in på ICA och handlade lite innan jag tog mig hem. Och jag skall till henne igen till den 30 eller om det var den 31. Då äter jag inte tabletter och då skall vi se var det gör ont nu är det inte mycket att göra när jag äter tabletter går inte att känna efter nu. Så gick igång med middagen med en gång och såg ett par serier när jag åt. Så fick i mig en kopp kaffe och så satte jag igång med pianot. Spelade idag från 17:30 till 19:00 idag. Så sedan gjorde jag övningarna och så kom jag hit. Jo jag gjorde lite till idag men mer om detta nedan på teckning. Så mer? Jo jag fick min garanti flyttad med om jag inte sa det igår på datorn. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Jo en sak till imonn skall jag upp till sju och sedan åka ut till Hisingen för besök på öra näsa hals mottagningen om jag inte sa det igår. Minns inte det nu men säger det idag igen om jag glömde igår.

TRÄNING: Ja körde övningarna idag och hoppade en övning men la till sedan två så det tar ännu längre tid nu. Så är det träning imonn men jag måste upp tidigt så vi får se hur det går med det.

ROMAN: Nä idag ville det sig inte alls så jag la ner idag och imonn blir nog inte heller.

MUSIK: Ja körde idag och det gick så där man jag skall lära mig sex nya sätt att ta ackorden och det tar tid att göra och lära. Men det gick okey idag så bra.

TECKNING: Ja idag fick jag nya brevet som jag skall betala imonn så har jag nytt till söndag att köra. Om jag inte hinner med innan.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: