torsdag 20 oktober 2016

Torsdag 20/10-2016 20:18

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen somnade någon gång och vaknade sedan när klockan ringde till lite innan sex. Kom upp och fick inte i mig nått idag utan stack till vagnen till 07:40 tiden. Tog en vagn och sedan på femman till Hisingen och så till sjukhuset. Så fick sitta länge innan jag kom in och sedan fick jag sitta igen för att göra en hörsel test men den var okey och han trodde att jag hade haft vax som sedan la sig illa när jag la mig. För idag när jag vaknade upp så hade jag en propp och läkaren som såg sist såg inte nått. Så han sög bort detta och sedan var det över. Så sedan hem och gjorde inte nått tills det var dags att sticka till träningen. Sedan hem igen och så middag såg en serie när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo idag så var vattnet kallt igen så jag drog ett mail om detta idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Jo en sak jag gjorde hemsidan jag fick länka nya bilder till denna för de hade flyttats men nu är den igång igen så uppdatering kommer på statistik för september och oktober tillsammans nästa gång jag uppdaterar. Så mer? Jo jag fick i mig frukosten när jag kom hem sedan gjorde inte inte nått.

TRÄNING: Jaha träningen gick så där idag men jag har ont i axeln med och jag tror inte jag har gjort nått fel med den. Så jag hoppas att det inte är reumatism i alla fall.

ROMAN: Nä inte nått på denna punkt idag men tills imonn hoppas jag att jag sover så jag kan köra igång.

MUSIK: Ja imonn så är det piano som gäller efter klockan sex eller innan med vi får se hur mycket tid jag får. Men såg är från två till fyra imonn sedan är det middag och så pianot. Jag fick till ackorden förra gången jag körde så jag hoppas att jag kommer ihåg dem imonn med. Så kanske jag spelar in lite imonn men jag får se om jag kan ackorden redan eller måste jag öva mer. Skall ta en timme imonn annars kan jag köra lite till lördag eftersom det är pianot så hörs det ändå inget om jag gör det. Vi får se hur det går med det.

TECKNING: Ja imonn hinner jag nog inte med nått men kanske till lördag månne.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: