måndag 10 oktober 2016

Måndag 10/10-2016 20:19

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt små kass natt inatt vaknade till tio tiden och till 10:30 så stack jag och gick igång med frukosten. Så efter detta så gick jag igång med romanen körde den idag fram till 13:00 då det var lunch och så igen från två till 14:30. Så sedan stack jag till gymmet och sedan hem igen. Körde idag övningarna och sedan gick jag igång med middagen. Som jag glömde göra i söndags så jag fick göra den idag. Så såg klart filmen idag när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? En halv kass dag idag men ändå rätt okey. Men det gick inte så bra på gymmet idag. Men det gör lite mindre ont i ryggen idag men jag tror ändå att jag har fått reumatism men jag har inte råd att gå till läkare nu så jag får se lite längre fram men jag är säker på att det är det. Får vi se vad det betyder om jag måste sluta med gymmet och annat med. Jag vet inte men det finns nya biologiska mediciner idag som skall vara rätt bra. Men jag skall till sköterskan till onsdag sedan skall jag till läkaren och det kommer gå på 300 för det är en specialist så jag tror inte jag har råd att gå nu. Men handen blir inte bättre och jag ser att lederna har svullnat upp så jag är rätt säker på att det är reumatism om det inte är någon annan skit. Men vi får se på detta lite längre fram. Så mer? Jo imonn skall jag ringa till HP och lägga om mina garanti till nya datorn. Hoppas att detta går lätt. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag men jag hoppade lite idag igen skall till sjukgymnasten igen till nästa vecka så jag hoppas att hon kan göra lite mer för ryggen. Men idag har det känts bra  så jag hoppas att resten kommer med. Men jag har fortfarande ont i knäna så vi får se när det släpper kan ta tid men jag hoppas att det inte gör det.

ROMAN: Ja fick en och en halv timme idag och jag är nöjd med det. Sedan tappade jag farten och la ner till 14:30. Vi får se hur jag sover inatt och vad jag gör imonn.

MUSIK: Ja om jag inte sover så kör jag piano imonn hann inte med allt förra veckan men sover jag så kör jag roman. Så är tanken att jag skall spela in lite med denna veckan med men jag vet inte om jag kan ännu. Men till nästa vecka så tror jag att jag kan köra igång på amazing grace så får vi se om det blir nått eller inte.

TECKNING: Ja kör till söndag igen om inget annat händer tecknade en bil sist och det såg ut som fan. Men jag försöker igen till söndag övning ger färdighet säger man ju.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: