måndag 31 oktober 2016

Måndag 31/10-2016 20:10

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt låg på 90% inatt och vaknade till nio tiden men innan dess så vaknade jag ett par gånger till. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till två tiden så efter lunch så la jag ner och gick på musiken istället. Pillade med det fram till 15:00 då jag stack till träningen. Sedan hem igen och sket i övningarna idag och gick på middagen istället. Så såg lite på teven med och så fick jag i mig en kopp kaffe med. Så mer? Jo jag har städat datorn lite igår och jag raderade dubbletter på musik raderade en hel mapp med samma sak som innan det ligger i papperskorgen idag. Det var onödigt att backa upp samma sak två gånger i olika mappar såg det när jag senast backade tillbaka allt från backuppen. Så mer? Jo sedan kollade jag en sak till i musikdatorn och det var som jag trodde. Så mer? Nä nu kommer jag inte på mer att säga så jag säger nog för idag ses igen imonn. Jo en sak min hand har blivit bättre nu efter jag tog tabletterna jag kan räta ut fingret nästan helt nu. Men kan inte böja ännu och vi får se om det kommer att gå efter att jag  har varit på reumatiska avdelningen men jag hoppas att det kommer bli bättre sedan ja vi får se.

TRÄNING: Ja körde idag men det gick inte alls bra idag fick ont i axeln om det nu är atrisen eller om det är skadan vet jag inte nu. Men jag fick hoppa ett par övningar idag. Hoppas att jag kommer snart till dem och får hjälp. Så jag vet hur jag skall göra.

ROMAN: Ja en timme idag och det är okey för jag ville kolla musiken och det gjorde jag har en vecka på mig och jag måste bli klar snabbt. Ja musiken alltså. Men fick en timme och det är okey på skrivning.

MUSIK: Ja idag så la jag på trummor men jag fick lägga på via groove idag testade och jag kunde inte spela tre takt alls så jag la på men det tog en timme innan jag kom på hur jag skulle göra det. Fick kolla internet länge innan jag såg hur man skulle göra. Så är jag inte heller säker på att jag fick in tre takt jag vet inte men det låter som tretakt i alla fall nästan. Får se tills imonn om jag har det eller tar bort det. Det är jobbigt när man inte vet hur man gör de gör det lätt på videon men då ser man inte allt de gör heller. Jag tror att det är tretakt men takten är egentligen soul och det är fjärdedelar men jag tror att jag fick över det till tre takt tror jag i alla fall. När jag räknar så sker dubbelslag på två och så två igen så jag tror att det är tre takt. Det är ett bra program men svårt när jag inte vet hur man gör. Och det är inte lätt att hitta hur man gör heller. Vi får se om det går att ha kvar eller inte. Skall köra imonn efter romanen fram till fyra tänkte jag sedan kör jag pianot på kvällen igen.

TECKNING: Ja om allt går som jag vill så kör jag imonn på denna punkt. Tror att jag hinner med innan jag går igång med middagen mellan tre och fyra sedan är det pianot på kvällen igen.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: