tisdag 25 oktober 2016

Tisdag 25/10-2016 20:25

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt vaknade till fyra tiden och låg sedan och vred mig i smärta i handen så till fem tiden så ställde jag klockan på fem i sju och när den sedan ringde så slog jag en signal till läkarcentralen och fick en tid till elva idag. Så jag låg till nio tiden och gick sedan upp och stack till tio tiden för jag skulle få ut pengar med. Så sedan fick jag remiss till annan för det var som jag trodde psoriasis som gjorde det. Förhoppningsvis till nästa vecka för de tabletter jag äter hjälper inte mot detta ja det blir lite mindre ont men annars så blir det inte mer. Jag fick nya tabletter men de hade dem inte inne så jag fick beställa tills imonn. Så sedan gick jag hem och stack sedan med en gång till baka till ICA glömde mina flaskor som jag skulle panta. Så tillbaks och handlade och så in och spelade två rader på eurojackpot sedan hem igen. Efter detta så har jag inte gjort mycket idag jo jag fick ett sms om att pianot var inställt idag. Så sedan till två tiden så satte jag igång med datorn ett tag jag laddade in ny grafikrutin men den gillade inte min dator och sedan tog det en timme för att få bort den igen. Jag försökte ladda ner men fick fel meddelande och så tillslut så startade jag om datorn och så laddade jag in näst sista igen. Kommer behålla den ett tag innan jag byter den för där finns sista spelat med. Gears Of War 4. Så sedan fick jag i mig middagen till tre tiden hade idag pepparbiff med pepparsås och ris. Så eftersom jag inte spelade piano idag så kollade jag två serier idag när jag åt. Och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag har lite till men det blir nere på musik det. Nu är jag klar för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde övningarna idag så hoppas jag att de nya tabletterna gör nytta för det gör illa ont när jag inte tar tablett. Dom nya gäller en dag på en tablett så de är starkare.

ROMAN: Ja skit natt och skit dag inte nått gjort idag även om jag fick reda på att det inte var reumatism jag såg svaret idag.

MUSIK: Ja körde inte nått idag men jag tog tablett idag för att köra men inte idag sedan är det uppehåll vecka 44 för lov sedan kör jag igång igen till vecka 45. Men då har jag tid att spela in Amazing Grace dessa två veckorna hoppas jag. Imonn är det sång sedan inspelning av Amazing hoppas jag.

TECKNING: Ja söndag är dagen så hoppas jag att jag kan lite mer nu när det är uppehåll med både sång och piano. Då skall jag teckna lite till hoppa jag.

Så dagen är till ända och normalt hade det varit en kass dag efter kass natt men jag fick reda på att det inte var reumatism och det var goda nyheter hoppas jag. Jag tror att det är bättre att det var psoriasis än det. Nu säger jag Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: