söndag 30 oktober 2016

Söndag 30/10-2016 20:18

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt inatt. Kom ur sängen till 10:30 (Ja i alla fall så trodde jag det idag) Fick i mig frukosten och så satte jag igång med dammsugningen till 12:00 (Ja i alla fall trodde jag det) Så sedan gick jag igång med musiken igen. Och idag fick jag till det för jag kollade på information på internet innan jag gick igång idag men mer om detta nedan. Så höll på med detta fram till fyra tiden då jag gick igång med middagen. Hade idag karréer med klyft och såg en film idag när jag åt. Så glömde jag teckningen idag med kom jag på nu. Så mer? Jo jag la ner efter sju tiden och till 18:30 så såg jag på mobilen och såg då att tiden hade gått tillbaka så jag var tidig idag för jag glömde att det går från sommartid idag. Så jag var uppe till 09:30 och gick igång med dammsugaren till 11:00. Så sedan ställde jag tillbaks alla klockor och så gjorde jag övningarna och sedan bäddade jag sängen och nu är jag här. En bra dag idag trotts att natten var så där inatt. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och jag är redo för träningen imonn. Så får vi se om handen håller jag vet inte om man skall använda handen om det gör ont eller inte. Men jag hoppas att jag får tid till nästa vecka så jag kan få veta hur det ligger till. Så hoppas jag att jag inte förlorar förmågan att använda handen ja det är två fingrar som ligger risigt till. Men jag vet inte hur illa det är just nu och hur illa det kommer att bli. Jag hoppas på det bästa och så får jag veta tills nästa vecka hoppas jag.

ROMAN: Ja imonn hoppas jag att jag kan köra lite men det beror på natten jag hoppas att det blir en bra natt. Men imonn får ni veta hur det gick.

MUSIK: Ja idag körde jag och idag fick jag till det som jag skulle men jag fick kolla på internet innan ett par timmar för att veta hur man skall göra. Men jag har fått till piano ackorden och sedan också basen till onsdag så blir det trummor hoppas jag sedan är det sången som fattas. Vi får se hur det går med det. Blir det okey så kommer jag lägga upp det på hemsidan så ni kan lyssna om det blir bra så kanske jag lägger ut det för försäljning men jag tror inte på det. Vi får se hur det går till nästa vecka.

TECKNING: Ja jag fastnade på musiken idag och glömde av denna punkt men till tisdag så hoppas jag att jag kan köra eftersom det inte är piano då.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: