torsdag 27 oktober 2016

Torsdag 27/10-2016 20:25

DAG: Jaha till natt igen och jag glömde ställa klockan idag nä igår så jag har ingen aning om hur jag sov inatt. Vaknade till 10:00 tiden och var seg så jag låg kvar till elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så tog jag min tablett men kommer inte ihåg när jag tog den idag runt halv tolv tror jag. Får bara ta en tablett per dag och den är stark så jag känner inte av så mycket från handen idag. Den heter Orudis Retard och ligger på 200mg och den är inte bra att äta lång tid men jag skall förhoppningsvis inte äta den mer än en vecka. Kan ge stroke och lite till. Så sedan så gjorde jag inte nått tills klockan slog tre då jag stack till träningen sedan hem igen. Så hoppade övningarna idag jag är seg och jag kände inte för det idag. Så sedan fick jag i mig middagen och såg en serie när jag åt idag. Efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så nu är jag här. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag gick det inte alls bra när jag körde jag fick ont i handen och jag la ner ett par övningar idag jag får se vad de säger om det för att det gör ont brukar inte vara bra så jag la ner. Men de kanske säger att det inte är farligt och då kör jag ändå men jag får se vad de säger om det först. Så hoppade jag övningarna idag jag är seg hela tiden nu vad detta kan bero på vet jag inte men jag hoppas att det går över.

ROMAN: Nä inte idag heller men jag skall köra igen men då måste jag sova bättre nu är handen bättre och jag har mycket mindre smärta men det är ju tabletterna så jag vet inte hur det blir sedan men jag hoppas att jag sover bättre sedan.

MUSIK: Ja imonn är det sång och sedan piano igen men jag måste ut och handla imonn innan jag går igång med tvätten glömde köpa tvättmedel så jag får ut imonn innan jag tvättar till tolv och köpa.

TECKNING: Ja skall köra till söndag om allt går som jag vill och det hoppas jag att det gör.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: