tisdag 18 oktober 2016

Tisdag 18/10-2016 20:34

DAG: Jaha sen igen men jag kör övningarna sent jag drar på det och då blir jag sen. Så till natten igen kass natt vaknade inatt till fyra och efter det så sov jag inte nått. Kom ur sängen till åtta tiden då det ringde på dörren och de skulle kolla vattnet. Och det var därför jag inte sov inatt jag visste att de skulle komma och jag sov inte. Så idag fick jag i mig bacon och ägg till frukosten och sedan tänkte jag köra igång med romanen men inte idag. Jag la ner det det var ingen ide att köra idag efter kass natt. Så till tre tiden så gick jag igång med middagen som jag inte åt upp idag igen. Tappade matlusten igen och la ner. Såg en serie när jag åt och såg igår att en av mina serier har slutat så den kommer inte igen, suck. Så mer? Jo till 16:20 så stack jag och åkte till Mölndalsvägen spelade och så hem igen. Så hade bra fart hem idag så jag kom hem till 18:30 då jag fick vagn med en gång. Fick i mig en kopp kaffe och sedan skulle jag då gå igång med övningarna men det är jobbigt att komma ner till golvet och jag drar på det men till åtta tiden så körde jag igång. Så och nu är jag här. Så mer? Jo jag spelade lite spel idag när jag inte hade nått att göra en halv timme nått sånt. Så mer? Jo handen den är värre idag ringfingret har svullnat upp som fan. Men jag måste nog äta upp tabletterna innan jag går igen. Imonn skall jag till sjukgymnasten men innan så skall jag ta prov och se om det är reumatism eller inte. Jag hoppas att det är annat men det är inte psoriasisen för den sätter sig inte där sa läkaren. Hoppas att det är något som går att få bort och att de vet vad det är nu vet jag inte nått. Jo att det inte är psoriasisen vet jag. Men vad det är? Så mer? Till torsdag skall jag till läkaren igen och jag måste upp igen till sju tiden för att komma till läkaren till nio. Det ligger på Hisingen så jag såg på västtrafik och jag kommer ta sjuan och sedan femman och så går det på 300 men det har jag lagt undan för detta. Sedan har jag glömt att lägga pengar till hyran som har gått upp men de var inte överens så man måste lägga 126 per månad och det har jag inte gjort så jag måste få fram 800 hur nu detta skall gå till. Vi får se om jag vinner men det gör jag inte det blir att lägga lite varje månad tills jag kommer upp till åtta hundra och då ligger jag redan back med 1000 denna månaden. Vi får se hur det går. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja kör till torsdag igen men då skall jag upp till sju och hela dagen går åt skogen. Men det är inget att göra måste till läkaren med örat. Jag hörde pulsen i örat och då var det inte så att jag låg på det utan när jag la mig ner så satte det igång. Det är borta nu men då upptäckte jag att jag inte hör vibrationer på höger sidan heller. Och då fick jag en specialist för det.

ROMAN: Ja inte nått på denna punkt idag mer kanske tills imonn även om jag måste gå till två tiden imonn om jag skall hinna med att ta prov med innan sjukgymnasten. Så jag får reda på om det är reumatism eller inte jag hoppas inte det är det.

MUSIK: Ja körde idag och fick ny läxa att göra till nästa vecka. Så tror jag att jag kan köra Amazing grace sedan men jag måste öva innan jag kan spela den. Men tanken är att jag spela in så fort som möjligt och sedan försöker sätta sång på den får se hur det går då. Men imonn hinner jag inte nått för jag skall iväg men till fredag får vi se hur jag gör.

TECKNING: Ja till söndag hoppas jag att jag kan komma på nått att teckna för då skall jag köra igen.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile En rätt okey dag trotts kass natt…

Inga kommentarer: