söndag 9 oktober 2016

Söndag 9/10-2016 20:17

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt men jag vaknade ett par gånger under natten ändå. Fick idag ja inatt 91% och det är okey för natt till söndag. Så kom ur sängen till 10:30 och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med dammsugningen till tolv tiden. Efter detta så satte jag igång med musiken och spelade pianot. Jag pillade med datorn ett tag innan så till 13:30 tiden så gick jag igång med pianot och körde idag fram till 15:30 tiden så jag körde lång tid idag. Så efter detta så gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med klyft och såg en film idag men hann inte se klart den idag ser annan dag. Så och idag blev jag klar med datorn laddade in alla spel och fixade mailen med. Så nu kan jag koncentrera mig på musiken och annat. Så efter middagen så gick jag igång med teckningen och körde en timme idag från sex till sju tiden mer om detta nedan. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så skall jag fixa lite till på datorn som jag inte kom ihåg idag men jag tar det annan dag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. En okey dag idag.

TRÄNING: Ja idag har jag packat väskan och jag är redo för träningen imonn. Så hoppas jag att ryggen är det med. Jag har tagit tabletter idag så vi får se imonn hur det känns.

ROMAN: Ja sover jag inatt så kör jag imonn igen. Är ett tag sedan jag körde nu men imonn så slår jag till om sömnen kommer.

MUSIK: Ja att lära sig nya ackord tog tid idag och jag hann inte med att spela på ett och tre idag. Körde på ett i olika hastigheter och det gick bra även om jag måste flytta när jag spelar AM då får jag flytta handen rätt långt. Vi får se hur det går till tisdag. Sången skall jag lyssna på den låten som jag skall sjunga har nog hört den en gång innan och har ingen aning om hur den går. Men jag skall lyssna och försöka lära mig melodin tänkte jag.

TECKNING: Ja det gick så där idag men jag tar igen det till onsdag om jag hinner annars till söndag som är en bra dag att köra då har jag tid till det. Skulle teckna en bil idag men det gick så där så jag kommer igen till nästa gång. Så skall det bli spännande att se hur programmet är när det kommer till den 14é. Men det är skulptering i 3D så jag hoppas att jag kan lära mig det.

Så nu är jag klar och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: