söndag 16 oktober 2016

Söndag 16/10-2016 20:26

DAG: Jaha till natt och en kass natt igen somnade och vaknade hela natten kom inte ur sängen förrän till 11:00 idag. Fick i mig frukosten och så gick jag igång med dammsugningen till tolv tiden. Så efter detta så satte jag igång med pianot körde det idag fram till 15:10. Så efter detta så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med ris och såg en film idag när jag åt. Lucy den var så där men rätt okey ändå. Men jag sparade den inte. Så efter detta så satte jag igång med att teckna till sex tiden. Och till sju tiden så gick jag igång med övningarna men jag segade idag och körde inte de sista förrän till över åtta. Så mer? Har mer ont i handen idag och smärtan har spritt sig lite längre ner i ena fingret. Men jag skall äta tabletterna i tio dagar sedan får jag se det kan nog ta ett tag innan man ser resultat tror jag. Så mer? Jo jag laddade in ett spel till vet inte om jag redan har sagt detta men fick ett gratis spel från UBI som jag laddade ner. Så mer? Jo har pillat lite med nya modelleringsprogrammet med och så har jag tittat på 3D printar med och de ligger på 6000 den billigaste och så kommer material med på 2000 och lite till så det kommer gå på 10000 nått att skaffa nä jag har inte pengar till det men jag har ändå kollat lite. Och det kommer nog gå att printa färg med om jag inte har fel så kan man nog få fram nästan alla färger på den. Det går i ZBrush att färglägga allt och har man då denna printer så kan man skriva ut med i färg med det är rätt gott visste inte att det gick att skriva ut i färg innan. Så men en utskrift kommer nog ligga på en 500 nått i pengar så man får välja vad man skriver ut. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja övningarna idag men jag har också packat väskan för imonn. Så får vi se hur knäna håller imonn. Men mitt kassa vänster knä är bättre men inte bra. Ryggen är kass ännu och det blir sämre med tabletterna med. Men jag är redo för att köra imonn.

ROMAN: Ja har har fått nya tabletter som jag hoppas tar lite bättre så sover jag inatt så kör jag igång imonn. Vi hoppas på det.

MUSIK: Ja kom igång idag tidigt och körde från 12:30 till 15:00 och hann med denna gången allt. Jag körde ackord sedan skalor och sist gamla ackord igen. Så är tanken att jag spelar in till nästa vecka Amazing Grace ja det vill säga pianot och sedan trummor och sedan bas tror jag att jag kör. Sedan är jag klar med den låten efter att jag har lagt på sången och kören. Så får vi se om det blir bra eller bara okey. Jag vet inte om jag har sagt detta innan men jag har tre kriterier på musiken det är okey. Då är musiken inte helt i takt och sången inte heller perfekt. Sedan är det bra då är musiken bra och sången bra. Nästa steg är bra nog för att säljas vi får se hur det går med det. Längre fram.

TECKNING: Ja idag körde jag en timme och jag gjorde klart andra brevet även om det inte blev så illa bra så blev det okey denna gången så nu väntar jag på nästa brev och jag kommer köra lite mer övningar till nästa söndag och försöka lägga in lite mer teckning på anda dagar med.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile En okey dag idag…

Inga kommentarer: