söndag 2 oktober 2016

Söndag 2/10-2016 20:14

DAG: Jaha till natt igen då ja och sov så där inatt men vaknade till sju tiden men somnade om igen till nio tiden. Kom ur sängen till 10:30 och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med dammsugningen till tolv tiden, nja det var nog senare jag var klar till ett och gick då igång med pianot fram till klockan tre. Efter detta så körde jag teckningen till fyra och så gick jag igång med middagen. Hade idag karréer med potatisgratäng, ja den var köpt så jag bara värmde upp den i ugnen i 25 minuter. Så såg en film idag men hann inte se hela den var över två timmar lång. Så jag såg och så fick jag lägga ner för jag skulle köra övningarna med idag som vanligt. Så mer? En okey dag idag fick allt gjort och datorn har uppdaterat så jag kan ta emot den nya och backa upp den med. Och datorn gav inte upp i alla fall inte än. Så mer? Jo jag skall ta bort backupp programmet och sedan också spel programmet om de inte raderar denna kass med en gång så kommer jag inte kunna ladda hem spelen igen och göra backupp. Så mer? Jo jag hade hoppats att jag skulle få nya tabletter men inte heller. Skall ta och ringa imonn om jag hinner så kanske jag kan få till nästa vecka i alla fall. Så mer? Så får vi se när papperna kommer på denna så jag kan sicka tillbaks den och sedan när de får denna så skickar de den nya så jag hoppas till slutet av vecka men kanske går det över till nästa vecka med beror på hur sabba de är. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag är redo för träningen imonn. Men vi får se om jag kan lyfta med benen alls nu eller hur det går mer om detta imonn.

ROMAN: Ja vi får se hur det går imonn om jag får papperna så kommer jag skicka datorn imonn men posten kommer ju sent så vi får se. Och om jag sover är ju först och viktigast.

MUSIK: Ja idag fick jag två timmar vid pianot och jag är rätt nöjd med det jag gjorde idag. Gick rätt okey idag men jag har svårt för att spela långsamt jag är nere på 38 bps och då är det inte lätt att hålla takten för mig har aldrig spelat så långsamt innan. Men det gick ändå rätt okey idag. Men jag kom inte ihåg den andra uppgiften jag fick men jag måste ha den på papper annars så kommer jag inte ihåg. Han får skriva ner det till nästa gång så kommer jag ihåg.

TECKNING: Ja idag körde jag i en timme men det gick så där idag. Men om allt går som jag vill så kommer jag köra ett par gånger under veckan när jag inte kan blogga utan datorn. Så jag kommer igen på denna punkt igen.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: