lördag 15 oktober 2016

Lördag 15/10-2016 20:48

DAG: Jaha sen idag igen kollade ZBrush video idag igen så jag tappade tiden. Så till natten och en rätt okey natt men jag var seg när jag vaknade idag kom ur sängen till 11:00. Fick i mig frukosten och så var det att vänta på att klockan skulle slå tolv och femtio då det var dags att dra till sången. Det gjorde jag och så sjöng jag sedan hem igen och gick igång med middagen med en gång idag. Hade idag kotletter med pommes och såg två serier idag när jag åt. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag igång med pianot till sex tiden. Körde sedan en timme och sedan har jag kollat ZBrush video men jag har också gjort övningarna idag till åtta tiden och efter dem så satte jag igång att kolla på video igen och så blev jag sen. Så mer? Jo jag fick idag en gratis film på Sf-bio Anytime som jag skall se en dag. Ja det går ut till siste december så jag har tid ett tag. Så mer? Nä kommer igen med mera tills imonn så hoppas jag att jag sover bra inatt och kommer igång tidigt imonn.

TRÄNING: Japp körde bara övningarna idag men jag har ont i ryggen för att jag äter tabletter äter jag det så gör jag nått med ryggen och jag får alltid ont i den. Skall äta i tio dagar och se om inflammationen går ner i handen vi hoppas på det.

ROMAN: Ja idag var jag sen upp och hann inte med nått på denna punkt alls. Annars så har jag en timme att köra ungefär innan jag måste gå.

MUSIK: Ja körde en timme idag och det gick okey men imonn så skall jag köra två timmar och sedan så skall jag köra teckning. Så får vi se jag tror att jag kommer spela in Amazing grace till nästa vecka om allt går som jag vill men det kanske tar lite längre tid ändå. Men jag hoppas på det om jag kan få till de nya ackorden på en vecka men jag hoppas det.

TECKNING: Ja skall köra imonn så jag hoppas att allt går som jag vill under natten. Så skall jag kolla på video med till nya programmet ZBrush ser roligt ut men det är mycket att lära innan jag kan gå igång.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: