fredag 7 oktober 2016

Fredag 7/10-2016 20:22

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt. Kom till sans till nio tiden och fick igång mobilen för att se om datorn kom eller inte. Och den kom så jag fick i mig frukosten och så stack jag till posten och hämtade den. Sedan hem och jag fick vänta lite innan jag körde igång den för den var kall och det är inte bra att starta en kall dator. Men jag fick igång den och satte igång att fixa och idag så höjde jag bandbredden så högt att det tog inte mer än en dag att ladda hem allt. Så jag har nu satt den på backupp igen och det kommer ta ett par dagar innan den är klar, eller fortare. Så sedan fick jag i mig middagen till fyra tiden men innan detta så fick jag tag i grannen och jag satte sedan igång att sjunga fram till 15:30 tiden för jag skulle ut och handla bröd och lite till. Så sedan hem och fick igång middagen hade idag hamburgare och stripes och såg två serier innan jag gav upp idag. Idag ja inte idag men blacklist har gått igång igen på trean det var dubbelavsnitt idag såg ena. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och spelade pianot från 18:00 till 19:20. Och till 19:30 tiden så gick jag igång med övningarna och nu är jag här. Så mer? Jo  jag är inte klar med datorn det är mycket att ladda in och jag tror jag gör det imonn så är jag klar med det sedan. Men imonn så är det stretch som jag hoppas att jag kör igen men mer om detta nedan. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses  igen imonn.

TRÄNING: Ja körde bara övningarna idag men det gick bra så har jag tagit tabletter sedan igår får se om jag tar dem igen imonn eller om det är okey. Det är ryggen som inte kan vrida sig och jag fick ta för att det gjorde ont igår och idag. Men vi får se imonn hur det känns om jag tar mer eller är nöjd.

ROMAN: Ja om jag sover så kör jag imonn annars så kör jag datorn så är det klart sedan. Så kan jag sedan komma igång igen på ny kula.

MUSIK: Ja jag kör amazing grace igen men nu med nya ackord och det tar ett tag att lära sig de nya ackorden men det gick okey idag. Kör imonn med då två timmar hoppas jag men jag får se hur jag hinner med.

TECKNING: Ja kör imonn om jag hinner men jag hoppas att jag kör datorn så kommer jag hinna med det för då kan jag köra pianot på dagen. Vi får se hur det går imonn.

Så fick igång detta program idag så idag blir en riktig blogg mer kommer imonn. Nu säger jag Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: