onsdag 26 oktober 2016

Onsdag 26/10-2016 20:54

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen sov illa fram till 10:30 då jag gick upp. Fick i mig frukosten och så stack jag till apoteket för att hämta nya tabletterna. Men kom inte iväg förrän till ett tiden så tog det tid och jag kom hem till två. Köpte lite på ICA med idag så jag satte mig och åt lite kyckling innan jag skulle gå igång med sången. Men idag ville det sig inte alls jag kom inte igång med nått idag så jag la ner och tänkte då spela in lite men det sket sig med. Mer om detta nedan på musik. Så kom igång med middagen till fyra tiden och såg sedan en film som jag hade sett innan och så hoppade jag pianot idag fanns inte tid idag. Så en kass dag idag och det är fan att jag inte fick tabletterna igår så hade jag haft mer tid idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och jag är redo för träningen imonn. Så får vi se vad de säger om att träna sedan när jag kommer till reumatiska avdelningen förhoppningsvis så blir detta till nästa vecka redan. Jag har läst lite om atris och man kan få illa skador av det om man inte gör något åt det jag trodde att det var en mild form av skada men det kan gå illa om man inte tar hand om det såg jag idag.

ROMAN: Nä inget idag heller men jag var tvungen att ta mig till apoteket idag så jag hann inte med nått idag.

MUSIK: Ja idag gick det illa på allt jag skulle sjunga men jag fick först lyssna och det tog en timme så jag gjorde inte mycket mer idag på sången. Sedan tänkte jag att jag skulle spela in men det ville inte idag. Jag fick inget ljud på nått i datorn tillslut fick jag starta om och då fick jag igång ljudet men då hade min timme gått så jag hann inte med nått idag på denna punkt heller. En skit dag idag.

TECKNING: Ja skall köra till söndag då hoppas jag att jag har tid men jag skall inte spela pianot förrän till efter vecka 44 så jag har tid till det hoppas jag.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: