fredag 21 oktober 2016

Fredag 21/10-2016 20:12

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen somnade som jag skulle igår men vaknade sedan till fem tiden och låg sedan vaken till 10:30 då jag kom upp och fick i mig frukosten. Sedan stack jag ut och handlade lite idag. Sedan hem igen och gick igång med sången till två tiden fram till fyra tiden. Sedan var det middag hade idag kotletter med stripes och såg en serie när jag åt. En kass dag idag men som vanligt så börjar den med kass natt. Gick igång med pianot till halv sex och sedan körde jag idag till sju tiden. Fick i mig en kopp kaffe och så satte jag igång med övningarna idag till halv åtta tiden och blev klar till nu jag drar på det och jag har nu mera övningar än innan. Så mer? Jo jag drog ett mail idag till min backupp och la om lite kommer kosta samma men jag kan ta större filer med detta. Idag kan jag bara ta 125MB men nu sedan kommer jag kunna ta 2GB filer med det nya. Så mer? Jo jag har ett par filmer men jag vet inte när jag skall kunna se dem hinner inte med nu när jag har gått igång med allt. Men jag hoppas imonn och sedan på söndag att jag hinner med ett par. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Då jag hoppas att jag har en bättre dag imonn då är det sång igen men mer om detta nedan.

TRÄNING: Ja körde övningarna idag igen skall komma igång med stretchen men jag måste få veta vad det är med handen. Den har blivit värre och med det jag har läst på internet så är det inte reumatism utan psoriasis som är. Jag har ont i en led men resen sitter i mjukdelarna så jag hoppas inte det är reumatism utan annat är det psoriasis så kan det blir bättre om jag stressar mindre och det kommer jag göra i slutet av året. Då är sång kursen över och jag har bara pianot kvar sedan. Men vi får vänta på svaret från provet och se vad det säger.

ROMAN: Nä inget idag efter kass natt.

MUSIK: Idag gick det inget vidare att köra men jag skall göra annorlunda imonn så hoppas jag att det går bättre. Sången gick inte heller bra idag om det har med handen att göra eller vad det nu var. Men vi får se hur det går imonn så får ni rapport imonn.

TECKNING: Ja imonn hinner jag nog inte med men till söndag så kör jag igen. Kan bara hoppas att jag sover.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: