söndag 23 oktober 2016

Söndag 23/10-2016 20:13

DAG: Jaha till natt igen och en kass natt igen trodde jag men så var inte fallet kände mig lite seg när jag kom ur sängen till 10:30 tiden men klockan visade 93% och det är ett rekord på en söndag så bra har jag inte sovit någonsin på en söndag. Så kom upp och fick i mig frukosten och så satte jag igång att dammsuga. Så efter detta så körde jag igång med musiken. Körde idag fram till 16:00 då från 12:30 tiden så idag hade jag tid. Men det gick så där idag men mer om detta nedan. Så gick igång med middagen till fyra tiden. Hade idag kotletter med pommes och såg en film idag. Interstella tror jag att den hette men jag hann inte se klar det idag så jag tar den till en annan dag. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag igång med övningarna till 19:30 tiden och gjorde ett uppehåll vid 19:45 för att ta tablett. Så mer? Ja vi får se vad resultaten från blod provet kommer att ge jag hoppas att det inte är reumatism utan psoriasis så kanske jag kan träna ändå. Men vi får se när svaren kommer sedan måste jag till läkaren igen för att röntga men om jag gör det innan jag får svar vet jag inte. Men jag tror inte att tabletterna hjälper jo lite men inte mer än lite. Jag hoppas att det lägger sig sedan när jag får lite lugnare igen men då är det jul för då tar kursen slut. Så mer? Nä inte idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och jag är redo för träningen imonn. Jag är bättre i knäna men om det är tabletten eller träningen ja övningarna vet jag inte. Slutar med tabletten till måndag så efter det skall jag se.

ROMAN: Ja imonn hoppas jag att jag kan få till lite igen det var ett tag sedan nu så imonn skulle passa bra. Vi hoppas att jag sover inatt så kör jag imonn.

MUSIK: Ja idag gick det bättre med pianot jag spelade en halvtimme på varje ackord ja inte i sträck men med paus efter tio. Sedan spelade jag lite på skalor med men det gick så där jag missade nått som jag förstod tillslut. Sedan till tre tiden så tänkte jag att jag skulle spela in men det tog en timme att få igång cubase jag hade glömt hur man gjorde och jag fick ta mig till denna datorn för att se hur man gör. Så jag fick inte nått inspelat idag jag fick takten fel jag fick in 3/2 och det är inte rätt för takten gick så illa långsamt att jag tänkte vad fan är detta. Men jag kom på tillslut att det heter 3/4 som jag ställde in och sedan la jag ner för dagen för då var klockan redan fyra. Men nu kan jag spela in till onsdag och fredag igen för nu är allt klart. Det är nog tre år sedan jag pillade med inspelningen och jag hade glömt mycket idag.

TECKNING: Ja idag hann jag inte med nått men till nästa söndag så kör jag igen. Trodde jag skulle hinnan med idag men så tog musiken för lång tid och så la jag ner. Men nästa söndag så har jag tid att köra igen.

Japp dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: