måndag 24 oktober 2016

Måndag 24/10-2016 20:29

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt men idag var jag ändå seg och fick i mig frukosten och så segade jag fram till 14:00 då jag gick igång med romanen. Körde den idag fram till 15:00 sedan stack jag till träningen. Så sedan hem och körde övningarna idag och sedan middag. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så kollade jag flipboard fram till nu. Så mer? En halv kass dag idag trotts rätt okey natt så har jag varit seg hela dagen. Ja på morgonen i alla fall och det kan betyda att jag har reumatism ändå för då är man trött. Men jag har inte fått svar ännu och vi får se hur handen och resten är imonn när jag vaknar. För då tar jag inte tablett och då får vi svar på det så får vi se om jag tar mig till läkaren igen för röntgen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen tills imonn. Då jag sticker till pianot till 16:20 tiden.

TRÄNING: Ja fick ont i axeln idag så jag hoppade en övning idag fan vet vad det är men jag tror inte det är den gamla skadan utan samma som är i handen. Hoppade cykeln idag och stretchen komma gå igång med det sedan när jag vet vad det är jag har.

ROMAN: Ja körde en timme idag och det gick okey men jag kunde inte komma igång idag på morgonen jag var för seg. Men en timme är okey för idag.

MUSIK: Ja har kört lite idag på denna punkt med och jag tror att jag kan det jag skulle lära mig körde lite idag och det gick bra. Men att köra tio minuter är inte bra det gick okey sedan när jag körde en halvtimme på varje ackord. Vi får se hur det går imonn.

TECKNING: Ja skall köra till söndag igen hoppas  jag att allt går som jag vill resten av veckan.

Så fick ett samtal idag men då var jag på gymmet men tog det på telesvar och fick meddelandet sedan. Så nu säger jag Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: