måndag 17 oktober 2016

Måndag 17/10-2016 20:32

DAG: Jaha idag fastnade jag i flipbook eller vad den nu heter. Så till dagen då kom ur sängen till 10:30 efter en rätt okey natt sov inatt 94% vilket är okey. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var dags för lunch men idag fick jag knappt nått i mig allt var kasst utom salladen så jag tog det och dressing. Så sedan gick jag igång igen till två och körde sedan nästan fram till tre. Till tre så stack jag till träningen och sedan hem igen. Körde övningarna och så i med middag som jag glömde att göra i söndags så jag fick göra det idag. Sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så har jag bäddat sängen och sedan glott på flipboard heter den inte book. Så mer? Imonn kommer de och kolla vattnet och jag kan ge mig fan på att de kommer till sju tiden och väcker mig. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde nästan allt idag jag hoppade en övning på magen för det gjorde ont i ryggen. Så hoppade jag stretchen och körde övningarna istället. Skall till sjukgymnasten till onsdag så hoppas jag att hon kan komma på mer övningar så det går över.

ROMAN: Ja äntligen körde jag igen och det gick okey idag. Är snart klar med näst sista personen sedan är det bara en kvar efter det. En okey dag idag.

MUSIK: Ja då kör jag igen tills imonn. Så hoppas jag att jag får sista ackorden så kan jag köra dem hemma sedan och gå på nytt på pianot igen. Vi får se hur det går imonn.

TECKNING: Ja jag är klar med brev två och trean kommer om ett par veckor så jag skall ta och göra lite övningar sedan innan och hålla pennan igång.

Så jag är klar med dagen och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: