lördag 29 oktober 2016

Lördag 29/10-2016 20:12

DAG: Jaha till natt och en rätt okey natt inatt sov i 93% och det är rätt bra även om jag var trött när jag vaknade. Fick i mig frukosten och så väntade jag på att klockan skulle slå 12:50 då det var dags att gå. Så idag fick jag i mig en korv innan jag gick till sången. Så sedan hem och stannade i femman och köpte nya handskar skulle gå på 249 men jag hade rabatt på 20% idag och så medlemsrabatt på 49 kronor så de gick på 159 gott för jag har inte så mycket pengar denna månaden. Så sedan hem och gick igång med middagen med en gång jag kom hem. Hade idag kotletter med stripes och såg en serie när jag åt. Sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så gjorde jag övningarna idag med. En okey dag idag jo sedan satte jag mig och spelade in idag. Körde idag fram till 18:30 då gav jag upp. Så mer? Jo har kollat lite på priser för att skriva ut 3D och det ligger på 800-1000 och över. Så jag tror inte jag kommer ha råd att skriva ut nått och köper jag egen så går den på 7000-8000 och blir illa dyr att skriva ut på. Så mer? Ja imonn så skall jag köra teckning en timme eller mer. Måste göra det så jag inte tappar lusten att teckna jag måste hålla igång det.

TRÄNING: Ja ingen storstretch idag heller men jag återkommer när jag vet mer om atrisen.

ROMAN: Ja inget på denna punkt idag men jag hoppas att jag kan sedan när jag vet mer om atrisen och jag sover bättre med.

MUSIK: Ja sången gick så där idag men när jag hade ätit så spelade jag in men jag vet inte hur man gör så det blir så där men jag fick till en vers idag så hoppas jag kunna göra mer sedan med. Imonn kör jag igen så jag hoppas att jag är klar med verserna och så skall jag lägga till trummor sedan på onsdag.

TECKNING: Ja imonn så kör jag hoppas jag men det beror på hur jag sover inatt jag hoppas att jag sover bra inatt.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: