tisdag 11 oktober 2016

Tisdag 11/10-2016 20:18

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen vaknade ett otal gånger med ont i ryggen och annanstans. Så kom ur sängen till 10:30 och fick i mig frukosten och så satte jag igång att spela pianot idag. Jag la ner romanen för jag sov för illa inatt. Spelade fram till 14:30 tiden då jag gick igång med middagen. Hade idag kotletter med pommes och såg en serie när jag åt men idag tappade jag aptiten och fick inte i mig allt. Så sedan mailade jag HP för att få ny garanti så jag hoppas att den kommer snart. Jag gjorde av med kvittot när jag kollade mina mail jag hade nästan 300 att kolla så jag lyckades ta bort kvittot på den nya datorn men jag hoppas att det går ändå. Vi får se vad han säger om det kommer väl mail om ett par dagar hoppas jag. Jo så såg jag att jag hade fått ett gratis spel med idag. Men jag måste uppgradera till 1607 för att kunna ladda in det. Skall se om jag kan göra det imonn skall ut imonn och sedan hem igen. Så mer? Jo det var gear of war 4 som bara är för två spelare inte en men jag får det så jag kommer ladda in det men jag måste först uppgradera till nya Windows. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde övningarna idag men jag tror att det är reumatism som gör att det gör ont skall till torsdag försöka få en tid till läkaren. Dock hoppas jag att det inte är reumatism utan något annat så jag kan gå på gym och sedan sätta igång med karate igen. Det kan vara med psoriasis jag vet inte om det är bättre men om det är så kan det gå bort när jag stressar mindre. Vi får se vad läkaren säger.

ROMAN: Nä en kass natt och jag fick inte nått gjort på denna punkt idag men imonn hoppas jag att jag kan köra.

MUSIK: Ja gick så där idag men jag fick nya ackord denna gång i d så jag kan sjunga till dem. Så skall jag sedan spela in och sjunga till så får vi se hur bra eller dåligt det blir. Imonn så skall jag lyssna på sången så jag lär mig den lite och spela lite med på pianot hoppas jag.

TECKNING: Ja till söndag så kör jag igen kan bara hoppas att jag slipper reumatism så jag kan gå vidare på denna punkt med. Har ont i höger handen när jag knyter den och särar på pekfingret och så är leden röd och svullen. Vi hoppas att det inte är reumatism.

Så jag kommer igen till imonn så ses vi då. Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: