lördag 8 oktober 2016

Lördag 8/10-2016 20:33

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt så vaknade jag ett antal gånger när datorn gick igång. Men denna datorn är tyst så jag somnade om igen men vaknade sedan igen. Jag hade glömt att ställa in den för att sova innan jag la mig igår. Men ändå fick jag rätt okey natt sov 92% och det är rätt okey efter kass natt. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten sedan så satte jag igång att pilla med datorn fram till 12:50 då jag stack till vagnen till sången. Så sedan hem igen och gick igång med middagen hade idag korv och pommes och såg två filmer idag nä serier när jag åt. Så efter detta en kopp kaffe och så satte jag igång med pianot till sex tiden fram till sju. Så efter detta så gjorde jag övningarna men inte alla idag har haft ont i ryggen idag det var inte bra att jag gick till träningen till torsdag det var då jag tog tablett för att gå. Men jag hoppas att det lägger sig tills måndag då jag skall träna igen. Så hoppade ben övningarna idag med kände i ryggen så jag tar dem en annan dag. Så mer? Jo jag har nu spelen och sedan också mailen att göra sedan är datorn klar att köra igen. Vi får se om det är lika lätt att göra spelen igen denna gången som förra. Jag gjorde ju fel med backuppen på spelen men jag hoppas att jag kan ladda hem dem ändå. Vi får se imonn men imonn så skall jag köra pianot i två timmar körde lite idag men det går inte så bra när det är nya ackord att lära. Mer om detta nedan. Så mer? Jo jag måste gå igenom hemsidan med jag måste länka om massor med bilder som jag inte la i mappen innan utan hade i datorn och nu när jag flyttar allt så hittar inte programmet det. Jo jag köpte ett program idag det heter Zbrush core och är ett modeleringsprogram som jag kan göra 3D bilder med gick på lite över 1000 och jag slog till idag. kommer få det till den 14de så får jag se om jag kan klara av det med vet inte hur man gör men jag hoppas att det finns lite video om det någon stans. Så mer? Nä nu kommer jag inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag övningarna på ryggen men hoppade övningarna på benen idag helt. Det gör rätt ont och jag tror inte jag skall göra om det gör ont så jag hoppar det ett tag tills smärtan lägger sig lite. Kommer ta tablett igen fram till söndag kväll så ser jag om det hjälper.

ROMAN: Ja idag så hoppade jag denna punkt men till nästa vecka så är datorn klar och jag kan köra igen hoppas jag.

MUSIK: Ja det gick så där idag och jag har fått ny sång att öva på men jag kan inte komma ihåg att jag har hört den innan men jag hittar den nog på spotify så kan jag öva lite på den i alla fall höra den så jag vet hur det går blir till söndag kväll om jag inte kör teckning vill säga.

TECKNING: Ja tills imonn så kör jag igen hoppas jag men jag tänker köra pianot till innan middagen så har jag sedan kvällen för detta. Så hoppas jag att jag sover inatt.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: