fredag 14 oktober 2016

Fredag 14/10-2016 20:24

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen. Kom ur sängen till 09:20 tiden och tog en stor frukost idag med ägg och bacon. Sedan väntade jag på att klockan skulle slå tolv och när den gjorde detta så stack jag ner till tvätten och fick in den. Sedan upp igen. Och kollade mina mail idag och då kom ZBrushcore som jag efter vissa besvär fick inladdat och sedan backade jag upp filen och så kollade jag lite på det och det var som jag trodde ett tre D program. Har kollat filmer idag på hur man gör och tappade då tiden på tvätten. Men till kvart i ett så var jag nere och fick upp den på tork och sedan stack jag illa snabbt till läkarcentralen. Fick idag ta ett prov skall ta ett till till onsdag då jag skall till sjukgymnasten så skall jag också ta prov. Det var för sent att ta ett av dem så jag får ta en annan dag. Så sedan hem och pillade med datorn jag trodde att allt var okey men det var det inte. Hemgrupp trodde jag att jag hade fått till men inte heller. Jag pillade med detta ända fram till nu och tillslut fick jag det rätt. Jag fick stänga av musikdatorn och sedan göra en ny grupp och sedan starta musikdatorn och logga in. Jag försökte göra detta med den igång och det gick inte. Sedan var jag tvungen att ställa in varje mapp på delning med glömde det sedan förra gången. Så jag pillade med datorn ända fram till nu. Men nu är det klart och jag tror nu att allt är klart för att köra. Jag hann inte med någon sång idag eller pianot men jag tar igen det imonn. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha till idag jag körde övningarna till sju tiden ja närmare åtta men inget mer idag.

ROMAN: Ja inget idag eftersom det är tvätt.

MUSIK: Ja idag sket det sig men det var datorn igen men nu är den klar så imonn kan jag köra igen skall ta piano två timmar hoppas jag så får jag se om jag hinner med stretch.

TECKNING: Ja jag hoppas att dagen fram till söndag går som den skall då kommer jag kunna köra en timme eller lite mer på denna punkt. Sedan har jag fått ZBruschcore skall ta en dag och kolla lite mer på den. Finns video som jag skall se så jag har lite mer kolla hur man gör. Just nu kan jag inte nått även om jag fick till lite när jag testade lite idag. Men kör jag videon så hoppas jag lära mig grunderna så jag kan skulptera lite mer om detta i framtiden.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: