tisdag 1 november 2016

Tisdag 1/11-2016 21:09

DAG: Jaha nu är jag sen och det blir en kort blogg idag tror jag. Kom ur sängen till 10:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med musiken till lite efter ett tiden. Nä klockan var två innan detta så pillade jag lite med musikdatorn. Så gick igång med sång idag och slog sedan över till att sjunga in Amazing grace och det tog en timme lite mer innan jag fick igång micken så att den fungerade. Men jag sjöng lite och det lät för jävligt. Så sedan efter detta till fyra tiden så gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med pommes idag och såg en serie när jag åt. Så efter detta så gick jag igång med pianot körde fram till sju idag från sex. Så sedan har jag pillat med hemsidan som jag idag la ni ny statistik på för september och oktober. Missade förra månaden för datorn inte var hel. Så mer? Jo jag pillade med hemsidan och jag kollade upp om min site var mobilvänlig och det var den men jag har illa kasst på index just nu men det tar ett tag innan den kommer upp jag har bara 25 sidor med idag och jag har över 400 uppe. Och det är därför jag är sen idag men nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde övningarna idag men fastnade idag på datorn så jag hann inte med allt idag. Skall göra imonn.

ROMAN: Ja kass natt igen så jag la ner denna punkt idag tar igen imonn om jag sover.

MUSIK: Ja idag har jag sjungit från två tiden fram till fyra och jag spelade in mig och jag låter som en fotbolls huligan det lät illa idag men jag hoppas jag kan låta lite bättre imonn. Tanken är att jag sjunger in låten imonn så nu har jag fått allt att fungera så jag slipper pilla med det när jag skall sjunga. Vi får se hur det går imonn. Så körde jag pianot med en timme idag.

TECKNING: Ja skall köra imonn tänkte jag så jag inte kommer efter igen. Men då får det inte strula det jag gör imonn kommer det gå lätt så jag hoppas att jag har tid till det imonn.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: