torsdag 3 november 2016

Torsdag 3/11-2016 20:41

DAG: Jaha nu är jag sen igen men idag så spelade jag spel innan jag gick igång. Så till natten igen och en kass natt igen vaknade ett par gånger under natten brukar inte göra det när jag tar stark tablett men så inatt. Kom ur sängen till 10:30 och fick i mig en macka så jag kunde ta tabletten och så fick jag i mig resten av frukosten. Så la ner romanen idag och gjorde inte mycket idag innan det var dags för att sticka till träningen. Så tränade sedan hem igen och middag såg lite på teven med när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inget mer idag och en kass dag idag.

TRÄNING: Ja körde idag men jag fick hoppa ett par övningar för jag får ont i handen och axeln med och jag vet inte om det är atrisen eller axel skadan. Men kommer inte till läkaren förrän till nästa vecka så och då kommer han säga att jag skall röntga och så tar det en vecka till suck.

ROMAN: Ja inget på denna punkt idag.

MUSIK: Ja imonn hoppas jag kunna spela in lite får se hur mycket det blir mer om detta imonn.

TECKING: Ja söndag då kör jag igen.

Så en kass dag är till ända och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: