tisdag 22 november 2016

Tisdag 22/11-2016 20:16

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kom ur sängen till åtta tiden då de ringde från reumatism och jag fick proven skickade hem så jag kan ta dem på läkarcentralen istället för där. Så sedan kom jag ur sängen till lite innan tio tiden. Fick på mig och så stack jag till läkarcentralen och tog andra prover idag. Sedan hem och kollade mailen men idag hade det låst sig på nått sätt för jag fick inga mail alls idag. Så tillslut så ringde jag till pianot och då sa de att det blir idag. Och sedan såg jag mailen då hade de kommit med all info. Så något hade låst sig idag men jag fick ändå svar så. Så till tre tiden så fick jag igång middagen hade idag köttfärssås med spagetti och såg en serie när jag åt. Så sedan till 16:15 tiden så gjorde jag mig iordning och stack till vagnen. Sedan piano och så hem igen. Gjorde övningarna idag och så la jag mig ett tag men kom på att jag hade popcorn så jag gjorde en laddning. Vet inte varför jag tog detta för jag gillar det inte så mycket men idag var det gott. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja vi får se till torsdag vad jag kör men jag tror jag kör lite av varje så jag får ihop till en dag. De har inte så mycket redskap som förra gymmet men jag tror att jag kommer hitta på lite till torsdag.

ROMAN: Japp skall se till nästa vecka om jag inte kan gå igång igen med denna punkt.

MUSIK: Japp idag körde jag med annan lärare så jag fick lite att göra hemma och det gick okey idag. Imonn är det sång som jag hoppas att jag kan klara av.

TECKNING: Ja imonn skall jag köra kollage igen skall köra det ett tag nu men jag har inget papper för det jag skall lära mig att arrangera en bild med hjälp av färgat papper sedan skall jag klistra detta i ett kollage som är bra komponerat. Vi får se om jag kör imonn eller till fredag.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: