torsdag 10 november 2016

Torsdag 10/11-2016 20:42

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt men ändå är jag trött när jag vaknar. Kom ur sängen till 10:50 tiden och fick i mig frukosten. Sedan satte jag mig och spelade spel fram till tre tiden. Och jag kan meddela att jag har klarat av papo & yo var inte så svårt men rätt okey ändå. Så sedan tänkte jag då sticka till gymmet men jag ringde och de svarade inte så jag tror inte de är igång ännu. Jag sticker till måndag så hoppas jag att de är igång igen. Så mer? Jo jag körde igång med middagen till lite efter tre tiden idag hade idag kotletter med pommes och såg inte på nått idag hade inte nått att se idag. Så mer? Jo sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så gjorde jag övningarna idag till sex tiden men var sen klar tills nu. Nä inte riktigt jag satte mig och spelade ett annat spel idag innan jag gick igång med bloggen. Så mer? Jo jag satte igång att spela idag pianot alltså. Spelade från ett tiden fram till tre halv fyra. Ja missade ju igår så jag tog igen det idag. Så mer? Jo jag minns inte om jag har sagt detta innan men jag städade lite i datorn och plockade bort dubbletter på musik från en mapp hade gjort två mappar med samma sak i så de tog jag bort för ett tag sedan. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Då är det tvätt hela dagen men jag måste ut med och handla lite innan jag går igång med musiken till ett tiden tänkte jag imonn.

TRÄNING: Ja hoppade träningen idag och jag vet inte om det var öppet men jag tror inte det för de svarade inte på telefon och hemsidan är inte uppe ännu. Jag vet inte om de tar över telefonnummer och hemsidan heller men jag tror det. Vi får se hur det blir med det längre fram till måndag vet jag lite mer. Hoppas jag.

ROMAN: Ja jag har lagt ner denna punkt ett tag så jag hinner med pianot och sången så kommer jag igen med detta lite senare vi får se när.

MUSIK: Ja tänkte gå igång imonn till ett tiden så jag hinner med att sjunga in två verser till. Vi får se hur det går än så länge är det okey men jag skall lägga till reverb tror jag att det heter det gör att rösten låter lite bättre och så kör med så. Sedan kan jag säga om det är okey eller bra. En bra kör kan göra mycket.

TECKNING: Ja söndag om allt går som jag vill så kör jag då.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: