lördag 12 november 2016

Lördag 12/11-2016 20:20

DAG: Jaha till natt vaknade många gånger men klockan visade att jag sov men jag var vaken men låg stilla idag och procenten låg på 94% och det var inte sant. Så kom ur sängen och fick i mig frukosten och så stack jag till sången till 12:50 tiden tog den tidiga vagnen och när jag kom fram till Järntorget så tog jag det sista av mina pengar och köpte en korv. Så sedan sjöng jag och så hem igen men idag stod jag på fel ställa och väntade såg inte det men tillslut så såg jag och bytte. Gick igång med middagen med en gång jag kom hem. Hade idag kotletter med stripes och såg lite på teven men slö kollade idag. Så till sex tiden så gick jag gång med pianot och körde idag fram till 19:30 då jag tänkte gå igång med övningarna men hoppade dem idag. Så mer? Ja mer? Kommer inte på nått idag mer så jag tror jag slutar för idag här.

TRÄNING: Ja körde inte övningarna idag kände inte för det och så var det sent så jag sket i dem idag. Men imonn så kör jag igen.

ROMAN: Nä inget idag men jag hoppas att jag kan köra sedan igen med tiden men jag måste sova bättre då.

MUSIK: Ja idag gick det lite bättre på sången men då hade jag sjungit i veckan med så idag gick det bra. Så skall jag skriva på forumet och se om jag får snabbare svar där. Ja med frågan om Cubase som kraschar. Det är mässor nu så svaret på mail kan dröja så jag tror att jag lägger upp det på forumet med idag så ser jag vad som går snabbast.

TECKNING: Ja skall köra imonn får se vad det blir och hur det går. Mer om detta imonn.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: