måndag 14 november 2016

Måndag 14/11-2016 20:25

DAG: Jaha till natt igen då jag och rätt okey natt men vaknade många gånger i natt. Kom ur sängen till 09:20 och fick i mig frukosten nä jag fick inte i mig frukosten jag fick vänta med den för jag skulle ha tabletten med så till lite efter elva så fick jag i mig frukosten. Så tog jag tabletten till 11:20 tiden sedan stack jag till mötet och sedan hem igen jag gick hem tog en 17 minuter idag. Så sedan så gjorde jag inte mycket tills det var dags att sticka till gymmet. Och det gjorde jag men när jag kom fram var det stängt så jag bestämde mig idag att byta gym. Skall till fredag till nya gymmet och köpa kort. Jo jag fick en påminnelse idag på en räkning men jag kom inte ihåg att jag hade fått den. Men jag hittade den idag och jag hade glömt att betala den. Så det blir dyrt denna månaden. Så mer? Jo jag gick igång med middagen när jag kom hem och fick ett samtal med. Så fick inte i mig allt idag igen heller. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn. Jo jag stängde av autogirot idag på gymmet så hoppas jag att det är borta nu för jag har inte tränat mer än en vecka denna månaden det har varit stängt.

TRÄNING: Ja ingen träning idag men jag skall till fredag ner och ta nytt kort på Nordic wellness ligger då på 199 som jag hade innan. Till torsdag skall jag sjunga så jag tar det på fredag och tar nytt kort.

ROMAN: Ja har inte kört på ett tag men jag hoppas att jag kan snart gå igång igen.

MUSIK: Ja imonn skall jag spela lite till det gick så där igår att spela men jag hoppas att jag kan köra imonn så kommer det nog gå bra. Sedan är det ju piano lektionen med imonn.

TECKNING: Ja vi får se hur det går imonn skall till läkarcentralen och till en reumatolog eller vad det heter så får vi se vad han säger om det. Så får jag nog nästa brev denna veckan med på teckningskursen.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: