söndag 6 november 2016

Söndag 6/11-2016 20:37

DAG: Jaha till natt och en rätt okey natt igen men jag var seg idag igen när jag vaknade sov inatt 92% och det är bra i alla fall rätt bra. Så kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med dammsugningen till tolv tiden efter detta så tog det lite tid innan jag kom igång med musiken klockan var halv ett när jag gick igång. Körde sedan fram till 15:30 tiden och gick igång med middagen. Hade idag kotletter med stripes och såg en film ja den var den jag gick igång med igår. Spionernas bro var rätt okey. Så efter den så fick jag i mig en kopp kaffe och så till sju tiden gjorde jag övningarna och så nu är jag här. Jo jag hann med lite spel idag med innan jag gick igång med middagen. Jo idag så uppdaterades mig mobil till nått som jag inte såg men den uppdaterade i alla fall jag vet inte vad det var men nått laddade in. Jag har samma nummer 6.0.1 på androiden men nått uppdaterades i alla fall. Mer? Jo jag satte mig och tecknade idag med en timme så var jag klar med brevet idag. Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan för imonn så får vi se hur jag gör. Frågan är om det gör ont så brukar det inte vara bra att köra men nu vet jag inte om det är så. Jag tror att jag kommer alltid ha ont men frågan är om jag skadar mig om jag kör ändå. Och jag kommer inte till läkaren förrän till nästa nästa vecka så jag vet inte hur jag skall göra.

ROMAN: Ja början imonn så skall jag köra igång med att läsa igen hoppas att jag hinner med det bara. Men jag får gå igång med övningarna med en gång och inte dra på dem. Så kan jag förhoppningsvis sova med så kan jag köra igång med denna punkt igen.

MUSIK: Ja till onsdag och sedan fredag skall jag sjunga in resten av verserna hoppas jag. Har inte sjungit dessa mycket innan så jag hoppas att jag kan lära mig dem utantill med tiden. Så är det piano igen till tisdag och sång till lördag.

TECKNING: Ja det tog en timme att göra brev tre och det blev rätt okey idag kanske inte exakt som de hade gjort men ändå okey. Så får vi se när nästa brev kommer. Tänkte jag skulle pilla lite med ritbrädan till nästa vecka igen vi får se om jag får tid till det.

Jaha till imonn så kör jag träningen igen och sedan är det piano igen och så tar det sedan en vecka till innan jag vet hur det är med min hand och resten. Så nu säger jag Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: