torsdag 17 november 2016

Torsdag 17/11-2016 20:18

DAG: Jaha till natt igen och en kass sådan igen. Glömde en tablett igår och tog den sedan på natten när jag kom på det. Sov fram till tio tiden och fick snabbt i mig en macka och sedan tabletten. Sedan la jag mig ett tag igen var illa seg idag när jag kom upp. Så sedan fick jag i mig resten av frukosten och så väntade jag på att klockan skulle slå 13:50 då det var dags att ta sig till sång lektionen. Det gjorde jag och sedan hem och gick igång med middagen med en gång jag kom hem. Hade idag korv och mos gott mos och såg en serie när jag åt. Jag vet inte om tivo spelar in som den skall jag är inte säker på det för nu finns nästan inga serier alls och jag tror att ett par går nu ändå. Men jag vet inte kanske är det repriser nu och så kommer de igen till nästa år. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så gjorde jag övningarna och nu är jag här. Halv kass dag efter kass natt. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja imonn så kör jag inte någon träning men jag skall in till stan och köpa nytt batteri till klockan sedan apoteket och så gymmet och så ICA och sedan hem igen.

ROMAN: Ja hoppas komma igång igen med denna punkt har till vecka 49 med sången sedan har jag mer tid till detta och så hoppas jag att jag jäktar mindre sedan med.

MUSIK: Ja sång idag men det går så där att sjunga jag kan okey men inte bättre ni skall få höra sedan när jag är klar med Amazing Grace men jag måste lägga till kör om jag kan. Så sedan satte jag igång med pianot idag till åtta eller halv åtta tiden fram till sju.

TECKNING: Ja fick ett nytt brev idag och skall gå igång med det till fredag eller söndag vi får se vad jag hinner med skall sjunga tills imonn tänkte jag och sedan pianot så det blir nog till söndag jag kör igen.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: