lördag 5 november 2016

Lördag 5/11-2016 21:07

DAG: Jaha sen idag igen och jag spelade spel idag så jag glömde tiden. Till natten och rätt okey natt inatt sov 93% men fick ändå inget gjort idag tappade farten. Kom ur sängen till 10:30 tiden fick i mig frukosten ja så pass att jag kunde ta tabletten sedan tog jag resten. Hade idag rostat bröd och makrill i tomatsås och ägg. Så sedan stack jag till ICA för att köpa lite milda som jag glömde igår när jag var ute. Och nu har jag 220 att leva på fram till den 25é. Blir en hård månad denna. Så skall jag ut med 300 till läkaren och sedan 100 eller 300 igen till annan läkare. Och ja jag har en buffert men den skall jag ha till annat. Vi får se hur det går med det. Så mer? Jo till tre tiden så gick jag igång med middagen hade idag fläsk och mos det var så där idag kände inte för det men jag tog det ändå. Såg en film idag och en serie såg inte hela filmen men ser den imonn. Resten. Så mer? Fick i mig en kopp kaffe med. Hade idag illa ont i käken när jag åt frukosten det är innan jag tar tabletten med så det gör illa ont att äta. Men den mjukar upp sig lite när man ätit ett tag så det blir bättre men när man går igång gör det illa ont. Så mer? Spelade ett spel idag som jag innan inte hade spelat det var okey ett pussel spel som jag gillar att spela. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn. Jo spelet jag spelar heter Papo & Yo om någon vill veta.

TRÄNING: Ja en seg dag idag och jag har inte fått något gjort på hela dagen. Jag hoppade övningarna idag och sket sedan i allt och la mig.

ROMAN: Ja jag har sovit lite bättre senaste tiden ja i alla fall inatt så jag hoppas att jag gör det sedan med så jag kan köra igång med denna punkt igen skall också sätta igång att läsa igen har hållit upp med detta ett tag nu.

MUSIK: Ja idag skulle jag köra pianot med inte idag jag blir bara slöare och slöare om det är infektionen nä inflammationen eller vad det nu är. Men imonn skall jag köra tre timmar från tolv till tre sedan är det teckning som gäller för mig.

TECKNING: Ja imonn så kör jag igen. Men jag hoppas att jag får mer tid att teckna sedan när jag har gjort klart sången. Men det är en månad kvar innan den är slut.

Så jag har gjort mitt idag nä jag har knappt gjort nått idag men jag är ändå klar med detta och säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: