onsdag 23 november 2016

Onsdag 23/11-2016 20:08

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kom ur sängen till tio och trettio tiden och fick idag i mig en storfrukost med ägg och bacon och bröd. Sedan sent fick jag i mig en tablett brukar ta den till 11:20 tiden men idag var jag sen så jag tog den till 11:40 tiden. Så sedan väntade jag på att klockan skulle slå två då det var dags för sång. Så när den gjorde detta så sjöng jag fram till 15:40 tiden idag. Och så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg en film idag när jag åt. Efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag igång med pianot. Körde det idag från 18:00 till 19:00. Så sedan gjorde jag övningarna som är lite färre idag än innan men mer om detta nedan. Så mer? Jo jag vann inte stora pengar idag på lotto för de ringde inte men kanske lite ni får se på Twitter om det gav nått. Så mer? Har en kass månad denna månaden men jag hoppas att pengarna räcker ändå. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Då det är träningen som vi får se hur den går mer om detta imonn.

TRÄNING: Ja imonn får jag improvisera lite och få till ett pass. Jag behöver 700 för en timme med PT och jag hoppas att få ihop det till nästa månad kanske. Men imonn så kör jag lite av varje med de redskap de har så får vi se om jag får till en träning.

ROMAN: Ja idag satte jag mig och läste lite så jag hoppas att komma igång igen med denna punkt igen. Men det kommer nog ta lite tid innan jag kommer igång igen.

MUSIK: Ja körde min timme idag och det gick okey men jag hoppas få ny läxa och då inte med tredjedelar utan fjärdedelar till nästa gång jag vet inte om jag är bättre på det men jag är lite trött på tredjedelar nu. Men vi får se till nästa vecka igen.

TECKNING: Ja har inte kört nått idag men jag tar sedan efter träningen så skall jag köra lite till med övningarna som jag skall göra.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: