lördag 19 november 2016

Lördag 19/11-2016 20:27

DAG: Jaha till natt och inatt sov jag illa igen kom till sans till elva tiden så jag fick upp och fick i mig en macka sedan tabletten. Sedan fixade jag till mig och så gick jag igång med frukosten. Så efter detta till ett tiden gick jag igång med pianot och körde det fram till 15:00 tiden. Då gick jag igång med middagen hade idag fläsk och löksås och potatis och såg en serie när jag åt. Så mer? Tänkte jag skulle ha tecknat idag men la ner kör imonn. Så mer? Jag har inte gjort mer idag en rätt seg dag och jag fick bara gjort pianot idag nä. Jag satte mig och pillade med musikdatorn ett tag med tog en timme eller lite till idag. Efter middagen. Mer om detta nedan. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja skall till måndag ringa till den personlige tränaren och ta en tid så jag kan få nytt program. Så hoppas jag att han kan få till två dagar på en timme som jag har. Vi får se hur det går längre fram.

ROMAN: Ja vi får se när jag kommer igång med denna punkt igen. Snart hoppas jag.

TECKNING: Ja har läst övningen idag och jag kör den imonn sedan kommer mera övningar på ett par dagar till efter den. Så jag har att göra nu.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: