måndag 7 november 2016

Måndag 7/11-2016 21:17

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen fick inget gjort idag alls. Så till tre stack jag till träningen men det var stängt. Det har kommit nya ägare och de har stängt ett par dagar. Så jag fick gå hem igen och har inte gjort mycket idag alls. Men just nu har jag spelat och jag spelade så länge att jag glömde tiden men nu är jag här. Så mer? Jo jag fick i mig middagen till lite efter tre tiden och såg en film med när jag åt. Efter det så fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag igång att spela igen och så blev jag sen. Så det var nog allt idag. Nä jag kollade min hemsida med och såg då att jag inte hade så bra på mobilsidan. Det var bloggen och lite till som inte var bra och bloggen rättade jag till idag så även de andra problemen så nu är allt okey igen. Mer? Nä kort blogg idag men om ni går upp på mobilsidan så kan ni se att jag har gjort om bloggen till lättare att läsa jag fick fel på det när jag var uppe på Google idag men nu är det fixat det med. Sedan återstår det att se hur det ser ut med indexeringen jag har bara 20 sidor även om jag har över 400 uppe. Men söker man på mobilen så kan man se rätt många där på phone. För jag har mobil anpassat sidan för detta så jag hoppas att det kommer med snart igen.

TRÄNING: Ja ingen träning idag alls jag tror jag hoppar till torsdag med så vilar jag axeln en vecka så får vi se sedan.

ROMAN: Nä inget idag på denna punkt vi får se hur jag sover inatt så kör jag imonn.

MUSIK: Ja lite idag men jag bara kollade att jag kom ihåg idag så hoppas jag att jag gör det imonn med. Sedan är det att sjunga in lite till onsdag och fredag.

TECKNING: Ja nu skall jag teckna lite till söndag igen även om jag inte har nått att göra så skall jag teckna lite ändå om inte så kör jag datorn och plattan tänkte jag.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: