fredag 4 november 2016

Fredag 4/10-2016 20:31

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen vaknade till 04:30 och trodde då klockan var 05:30 men jag missade eftersom sommartiden har försvunnit nu. Men idag så lyckades jag somna om igen och kom ur sängen till 10:30 tiden. Fick i mig en stor frukost idag med ägg bröd och bacon. Så sedan så hoppade jag igång med musiken till två tiden. Innan detta så gjorde jag inte nått bara segade idag. Sjöng idag till 15:30 tiden då gav jag upp för dagen. Men lite fick jag inspelat idag men jag får höra på det tills imonn så kan jag svara om det är okey eller inte. Så sedan gick jag igång med middagen hade idag fläsk och mos och löksås. Såg en serier idag en annan var annat än vad det skulle vara och jag vet inte varför det var så. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag igång med pianot till sex tiden körde fram till sju idag. Så efter detta så skulle jag då gå igång med övningarna och jag drog på det igen fram till nu. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Jo jag skannade datorn med men glömde musikdatorn skall skanna imonn.

TRÄNING: Ja körde övningarna idag även om jag drar på det tills jag blir sen som vanligt. Men jag vet inte om jag skall hålla upp ett tag med axlarna jag har ont i axeln men jag vet inte om det är atriten eller om det är skadan. Jag tror att jag gör rätt och då borde det vara atriten men jag vet inte. Får se till nästa vecka hur jag gör.

ROMAN: Ja idag var jag ute och handlade med glömde säga det där uppe jag stack ut och tog ut 300 nu har jag 200 kvar att leva på denna månaden blir hårt. Men jag hoppade romanen idag efter kass natt så jag vet inte när jag kommer igen på denna punkt igen.

MUSIK: Ja körde sång idag men jag hoppade läxan idag och gjorde Amazing Grace och idag fick jag till en vers tror jag jag får lyssna imonn det kanske är illa och jag kommer inte ner till rätt ton men jag tar ett D istället det går att göra men om det sedan låter bra är en annan sak. Skall höra imonn idag testade jag en fyra fem gånger innan jag fick till nått som var okey. Nu har jag tre verser till att göra sedan kör. Vi får se imonn om det var okey eller inte.

TECKNING: Ja idag så körde jag inte nått men jag kör igen till söndag hoppas jag måste komma igång med detta igen.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: