lördag 26 november 2016

Lördag 26/11-2016 20:28

DAG: Jaha till natt och en super kass natt igen sov illa och kom ur sängen till tolv idag. Fick snabbt i mig en macka och så tog jag tabletten sedan fick jag fixa till mig och äta resten av frukosten. Så och eftersom jag var sen idag så gick klockan till 12:50 snabbt idag och jag stack hem ifrån till 13:00 idag. Så sedan sjöng jag och så hem men hoppade av på fel hållplats och fick sedan gå tillbaks till ICA så. Köpte lite sedan hem och fick igång middagen. Hade idag karréer med klyft och såg en film men såg inte hela idag. Så efter detta gick jag igång med pianot men fick ett samtal och körde sedan fram till sju tiden lite efter. Så mer? Jo jag gjorde övningarna till lite innan åtta och så glodde jag på mobilen ett tag och så var jag sen. Så mer? En rätt kass dag idag efter kass natt men det gick ändå okey på sången så okey då. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Då jag skall ut och handla lite eftersom jag har en rabatt lapp som går ut imonn. Annars hade jag tänkt handla till tisdag innan jag sticker till pianot.

TRÄNING: Ja hoppade stretchen idag igen men när jag har sjungit klart så kommer jag köra igen på lördagar hoppas jag i alla fall.

ROMAN: Nä inget på denna punkt idag.

TECKNING: Ja har två övningar att köra imonn först kollage sedan skall jag sätta igång lite på teckningsplattan tänkte jag vi får se hur det går med det imonn.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: