fredag 25 november 2016

Fredag 25/11-2016 20:24

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen. Sov illa och vaknade ett otal gånger under natten och kom ur sängen till 10:45 tiden fick i mig frukosten och sedan tabletten och så väntade jag på att klockan skulle slå tolv. När den gjorde detta så stack jag ner och fick in tvätten sedan upp igen. Så efter detta så till 12:40 tiden så stack jag ner och hängde upp tvätten och sedan stack jag till apoteket och hämtade salva som jag gjorde slut på när jag smörjde in kroppen med kortison då tog det slut men jag fick sedan biverkningar och gav upp. Men idag hämtade jag mer och sedan in på ICA och köpte lite. Jo jag gjorde räkningarna idag med och jag får för lite pengar över denna månaden. Men jag tror ändå att det kommer räcka hoppas jag jag vet till den 29 om det räcker eller inte. Så mer? Jo jag satte igång att spela pianot idag med och jag skulle gå igång med sång idag men jag fick fel på datorn och jag tänkte kommer ta en tio minuter men det tog en timme att fixa idag. Så jag hann inte med sång idag och sedan lite piano med. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe efter middagen. Så jag hade idag chili concane och såg en serie nä två idag när jag åt så jag var sen idag. Så jag gjorde övningarna till sju tiden idag eftersom jag var sen. Så mer? Jo jag uppdaterade hemsidan idag med såg att en ny virus hade kommit ja inte ett virus men en ny motor och idag är det 19.1 på McAfee som jag la till idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag men kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja skall till nästa vecka skriva in nya tyngder och gå igång med nytt program ja det är samma men lägre vikt så jag kan skriva in nytt. Så skall jag gå igång med stretchen igen och så kommer jag ha högre tempo med hoppas jag så jag kan cykla lite och sedan gå i femton minuter med innan jag lägger av.

ROMAN: Ja till nästa vecka hoppas jag att jag kan sova bättre igen ja vi får se om så är fallet men jag hoppas på det.

MUSIK: Ja sången gick åt skogen idag men lite piano blev det ändå men jag har inte så lång tid kvar nu att gå hoppas jag kan lära mig att vibrera lite eller vad det nu heter och kanske gå upp i falsett men vi får se vad vi hinner med. Tills imonn.

TECKNING: Ja till söndag kör jag igen då hoppas jag få lite mer tid till datorn så jag kan gör lite mer i den med pennan har inte använt det alls jo en gång men inte mer sedan. Skall ta och köra lite till söndag hoppas jag.

Japp dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: