fredag 11 november 2016

Fredag 11/11-2016 20:36

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt vaknade ett otal gånger inatt och kom ur sängen till 10:30 tog idag ägg frukost och sedan till 11:20 tiden fick jag i mig min tablett. Så sedan väntade jag på att klockan skulle slå tolv så jag fick ner med tvätten. Så gjorde den och sedan upp igen. Så till tolv och fyrtio så stack jag ner och fick upp tvätten ja på tork. Sedan stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Och till två tiden när jag kom hem så gick jag igång med sången sjöng in lite idag mer om detta nedan. Så sedan till 15:45 tiden så stack jag ner och fick upp tvätten och så gick jag igång med middagen. Hade idag köttfärssås med spagetti och såg en serie när jag åt. Sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så skulle jag idag ha spelat pianot men hann inte med det idag. För jag fick fel på musikdatorn ja inte riktigt men mer om detta nedan. Så sedan gjorde jag övningarna idag till åtta tiden och nu är jag här. Jo jag har laddat in ett spel idag farcry3 som jag skall spela en dag efter jag är klar med sång övningarna då jag har lite mer tid till detta. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Japp körde övningarna idag och jag tror jag kommer köra lite mer sedan om jag får svar när jag träffar läkaren. Kommer handen rätta till sig eller kommer jag vara såhär för resten av mitt liv. Vi får se vad han säger om han säger nått och inte bara säger röntga vi hoppas att han säger mer än detta. Blir till tisdag.

ROMAN: Ja vi får se när jag kommer igång med denna punkt igen. Snart hoppas jag.

MUSIK: Jaha idag gick jag igång med musiken till två tiden och satte igång att sjunga in till tre tiden. Men idag fick jag alla verser med och skulle sedan lägga till kör. Och det gjorde jag men det lät förjävligt och jag kunde inte komma på vad det var. Men jag hade glömt att lägga till så att kören följer ackorden så det gjorde jag och hela programmet krascha om och om igen. Så jag fick dra ett mail om detta och se om de svarar men inte förrän till måndag tror jag. För jag sjunger iallafall i rätt ton och så illa skall det inte låta men det gör det men får jag den att följa ackorden så kommer det nog bli bättre hoppas jag. Vi får se när de svarar och vad de svarar. Så missade jag pianot idag men jag tar igen det tills imonn då har jag tid på mig och kan köra mina två timmar.

TECKING: Ja till söndag kör jag skall köra på papper och datorn men det blir skiss som jag kör lätta former och tunna linjer är jag inne på nu. Vi får se vad det blir till söndag.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: