onsdag 16 november 2016

Onsdag 16/11-2016 20:19

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen. Kom ur sängen till halv tolv idag och gick igång med en macka med en gång idag för att få ner tabletten. Sedan så fixade jag mig och gick igång med resten av frukosten. Så efter detta så har jag hållit på med Cubase idag. Fick ett svar igår som jag idag svarade på och sedan efter middagen så fick jag ett till med lösningen på mitt problem. Så mer? Jo till två tiden så gick jag igång med sången men idag gick det inte bra alls. Så jag la ner till 14:30 tiden och gick igång med middagen. Hade idag korv med stripes och såg lite på teven med idag när jag åt. Sedan så pillade jag lite till med Cubase och kom då på nått. Mer om detta nedan. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn då det är sång som gäller för mig.

TRÄNING: Ja skall till fredag och ta nytt kort men jag tror ändå att jag måste betala för uppsägningen på 400 men vi får se kommer ändå ta nytt kort så hoppas jag att det löser sig ändå men troligen inte.

ROMAN: Ja kommer ta ett tag till innan jag kan gå igång med denna punkt igen men jag hoppas till nästa vecka igen.

MUSIK: Ja sången gick inte bra idag men jag lyckades tillslut få igång Cubase igen. Jag fick radera mappen och sedan flytta usb stickan till en usb2 port så gick det att göra det jag ville så nu fungerar det igen men det går inte att lägga på kör som jag ville det låter illa som fan. Så jag får till fredag försöka lägga på egen kör om jag kan detta får vi se men en automatisk kör går inte och jag vet inte varför det låter så illa men det gör det. Så till fredag så får vi se om jag kan åstadkomma en kör blir inte lätt. Så imonn är det sång till tre tiden denna veckan så vi får se hur det går då.

TECKNING: Ja kör kanske imonn om jag får tid om jag inte får nästa brev då imonn vill säga.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: