tisdag 8 november 2016

Tisdag 8/11-2016 20:15

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag sov 91% inatt och det är rätt okey men seg var jag så jag gjorde inte nått idag. Jo jag spelade spel fram till 14:30 tiden då jag gick igång med middagen. Hade idag karréer med pommes och såg en serie när jag åt. Sedan efter detta så slängde jag soporna och så stack jag till vagnen. Idag tog jag den tidiga vagnen och när jag kom fram så tog jag mig in på willys och köpte en triss lott som jag inte vann nått på. Blåste 90 spänn på den som jag skulle ha till mat. Men jag klarar det nog ändå hoppas jag. Så sedan spelade jag piano och så hem igen. Gjorde nästan alla övningarna idag men jag tappade farten och la ner de sista jag är seg om det är inflammationen eller vad det nu är. Eller så är det för jag har blivit gammal och trött. Men innan jag gick på pianot och sången så sov jag ändå rätt okey så jag hoppas att jag kommer igen när det tar slut. Eller så är det psoriasis atriten som spökar. Skall få träffa läkaren till tisdag nästa vecka så får vi se vad han säger. Jag hoppas att han kan säga vad det är med en gång men jag tror ändå att det blir röntgen och så innan de kan säga. Men vi får se till tisdag. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde nästa hela övningarna idag men tappade farten och la ner. Så får vi se vad jag gör till torsdag om jag tar mig till träningen men kollar upp bara om det blir nya kort sedan. Nu när de har bytt ägare så vet jag inte om de uppdaterar korten med. Men jag tror att jag håller upp denna veckan så kör jag igång igen till nästa vecka.

ROMAN: Nä när jag kommer igång med denna punkt vet jag inte men jag måste läsa och sedan köra igång men jag sover illa och är trött så vi får se när jag komma igång igen.

MUSIK: Ja det gick okey idag och så fick jag ny läxa till nästa tisdag. Imonn så blir det inspelning och jag tror att jag har allt igång så det bara är att sjunga tills imonn. Jag har pillat med datorn nu så jag tror att allt är okey för att köra. Så kan jag koncentrera mig på att sjunga tänkte jag.

TECKNING: Ja en timme med teckning till söndag hoppas jag på och då kör jag nog lite papper och penna och sedan också datorn har inte testat det ännu. Vi får se hur det går till söndag.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: