onsdag 9 november 2016

Onsdag 9/11-2016 20:22

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt. Sov 94% inatt men vaknade ändå seg till elva tiden. Fick i mig frukosten och sedan när jag hade ätit halva frukosten så fick jag i mig tabletten sedan resten av frukosten. Så sedan la jag ner romanen idag och gick igång med musiken till två tiden. Sjöng idag till fyra då jag tog middag idag hade jag kotletter med pommes och såg en film så jag glömde av pianot idag men jag tar det imonn eftersom jag inte tänkte träna imonn. Skall ut en sväng och se om de nya ägarna har kommit och om mitt kort ännu går att använda. Sedan hem och kör pianot ett tag. Så mer? Jo jag gjorde övningarna idag till sex tiden men blev inte klar förrän nu segar på det. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag håller upp denna veckan så kör jag igång igen till måndag med träningen. Så skall jag tänka på axeln om jag nu gör något fel eller om det är atriten.

ROMAN: Ja vi får se när jag kommer igång med denna punkt igen.

MUSIK: Ja idag har jag lagt på andra versen och till fredag hoppas jag få till de två sista. Sedan återstår det att mixa och trixa med stämmor och annat. Men har jag tur så blir jag klar till denna veckan. Så får vi se hur det låter och var jag lägger den.

TECKNING: Ja skall köra till söndag först på papper och sedan på datorn hoppas jag.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: