onsdag 30 november 2016

Onsdag 30/11-2016 20:23

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen. Telefonen skulle ringa till 08:30 så jag sov illa tills den ringde sedan fick jag tid som jag inte trodde att jag skulle få och så la jag mig igen. Och lyckades somna igen fram till 11:50 så jag fick upp och få i mig en macka och sedan tabletten och så fick jag fixa mig för dagen och sedan fick jag i mig resten av frukosten. Så idag hoppade jag romanen igen och körde igång till ett tiden med pianot körde idag fram till två då jag gick igång med sången fram till 15:00 då jag gick igång med att fixa till min sång jag gjorde och imonn kan ni lyssna på den om ni går upp på hemsidan på min musik och så kommer den finnas där. Jag lägger upp den imonn på morgonen så jag skall lägga till statistik och sedan lägga upp sången och den är så där jag är inte nöjd med kören men jag kan inte fixa till den så jag la upp ändå. Det låter lite metalliskt och det är för att kören är i samma tonläge hela men jag kan inte ändra detta så jag lägger upp ändå. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till 15:30 tiden idag hade idag korv och stripes och såg lite på teven en serie såg jag idag. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så gjorde jag övningarna. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har lagt fram allt för imonn jag packar inte mer för jag byter om hemma sedan tar jag bara på mig andra skor på gymmet. Som jag sa innan så är toaletten större än omklädningsrummet så jag byter inte där.

ROMAN: Ja jag hoppas komma igång igen med denna punkt men det kommer nog ta ett tag ännu.

MUSIK: Ja idag körde jag läxan och det gick bra idag men då kan jag sången så det är lättare att hålla takten när jag sjunger med ja eller nynnar med då slipper jag räkna takt och går på orden eller nynnandet det är lättare då. Sången gick så där men jag skulle lära mig annat men kommer inte ihåg hur jag skulle göra.

TECKNING: Ja kör till söndag så hoppas jag att jag kommer ihåg att köra med så det lite blir som denna söndagen.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: