torsdag 1 december 2016

Torsdag 1/12-2016 20:49

DAG: Jaha till natt igen och en rätt kass natt igen somnade men vaknade igen och kom ur sängen till 11:00 tiden. Fick i mig en macka sedan tog jag tabletten och så sedan fixade jag till mig och tog resten av frukosten. Så idag har jag pillat med sången och kom idag på att det kanske finns ett sätt att få till den bättre så jag har inte lagt upp den idag. Och jag gjorde hemsidan idag efter frukosten med. Så skall ta och se om jag kan få till den bättre om jag pillar lite till med den gjorde lite idag men skall ta en dag då jag har mer tid. Så sedan slog klockan tre och jag stack till träningen. Sedan hem och stretch igen efter långt uppehåll och det kändes idag när jag körde. Så sedan middag och såg lite på teven med när jag åt idag. Jo så fick jag en tid till hudspecialisten med till måndag. Så mer? Jag fick en gratis film som jag skall se en dag måste se innan den siste då går det ut. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Då är det tvätt igen.

TRÄNING: Ja körde idag och jag kör på två timmar såg jag idag och jag gjorde stretchen igen idag kändes att jag inte gjort den på ett tag nu. Så skrev jag ner alla tyngder idag med på torsdags passet måndag är redan klar.

ROMAN: Ja hoppas till efter jag är klar med sången att gå igång igen jag hoppas att jag får mer tid då och kan köra igång igen.

MUSIK: Ja idag pillade jag med Cubase såg ett sätt att göra kör på annat sätt och testade det idag lite grann kanske kan jag lägga kör på detta sättet och så blir den bättre. Jag skall ta en dag och köra igenom den och se om jag kan få till den bättre sedan. Imonn är det sång och sedan piano. Men jag måste ut med så jag hoppas att jag kommer igång imonn som jag skall.

TECKNING: Ja har sett på teckningar idag och är mycket inspirerad att köra till söndag. Ja jag har inte lärt mig än men har sett på massor av teckningar på pinterest så jag hoppas att jag kan lära mig snart så jag kan komma igång.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: