torsdag 22 december 2016

Torsdag 22/12-2016 20:16

DAG: Jaha till natt igen då ja och igår glömde jag att ta tabletten så jag sov illa inatt. Men jag var ändå rätt pigg idag när jag vaknade idag. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig en storfrukost idag. Så sedan spelade jag pianot idag fram till 14:00 tiden. Sedan väntade jag på att de skulle hämta datorn men de kom inte idag jo såg det sedan till 15:45 då jag var på gymmet. Och de har sagt att det är en laptop och inte en desktop som jag har. Får se vad som händer imonn när de kommer såg inte det igår för jag kollade lite mailen igår. Så till tre tiden stack jag till träningen sedan hem och stretch och så middag. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så nu är jag här. Mer då? Gillar inte att datorn inte kom iväg idag och de ringde inte heller så hur skall jag veta när de kommer? Skumt. Så mer? Ja har spelat idag lite med på musik även på att göra nya låten lite men mer om detta nedan. Kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Så körde idag och det gick bra lite folk idag på gymmet körde allt idag och sedan när jag kom hem så gjorde jag stretchen och sedan en dusch så bra träning idag.

ROMAN: Ja till efter nyår som jag sa innan kommer nog inte innan dess.

MUSIK: Ja idag körde jag först ackord men sedan gick jag över till att göra lite på låten med fick till en vers idag sedan la jag ner för dagen.

TECKNING: Ja kör till söndag igen så hoppas jag att jag får igen datorn till nästa vecka igen. Så jag kan köra lite där med.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: